Ζημιές προκάλεσε στην Ξάνθη η καταιγίδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αγρότες σε απόγνωση είδαν τους κόπους τους να καταστρέφονται. – Έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ αλλά και δέντρα που έκλεισαν δρόμους στον Τόπειρο.

Μέσα σε λίγες ημέρες, η περιοχή της Ξάνθης βρέθηκε ξανά στο μάτι της κακοκαιρίας, η οποία όπως φάνηκε, ήρθε να αποτελειώσει ότι άφησε πίσω της η προηγούμενη.

Αρκούσαν μόνο λίγα λεπτά για να σκοτεινιάσει ο ουρανός και να ξεκινήσει η έντονη χαλαζόπτωση που συνοδευόταν από δυνατές ριπές ανέμου για να μετατρέψουν την ηλιόλουστη ημέρα σε εφιάλτη που θύμιζε εικόνες από περιοχές του πλανήτη τις οποίες χτυπούν κυκλώνες.

Οι δρόμοι στην πόλη της Ξάνθης θύμιζαν ποτάμια, ενώ στον Τόπειρο για ακόμα μια φορά οι αγρότες είδαν τους κόπους τους να καταστρέφονται, αφού το χαλάζι και οι δυνατοί άνεμοι, σάρωναν καλλιέργειες Ακτινιδίων, καλαμποκιές και στάρια στο πέρασμά τους, ισοπεδώνοντάς τες στην κυριολεξία.

Από τη μανία του καιρικού φαινομένου δεν γλύτωσαν όμως στην περιοχή του Τοπείρου ούτε οι κολώνες της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές να μείνουν χωρίς ρεύμα, ούτε όμως και κάποια δέντρα τα οποία έπεσαν κλείνοντας δρόμους.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου