Στις πληγείσες περιοχές του Τοπείρου το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Στην ίδια περιοχή σήμερα αναμένεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τοπείρου, όπου καλλιέργειες καταστράφηκαν ολοσχερώς από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες ώρες την Ξάνθη, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη ο Αμοιρίδη, προκειμένου να δει από κοντά εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε το χαλάζι, αλλά και οι δυνατοί άνεμοι, κατά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας του διημέρου που χτύπησε την Ξάνθη. Σήμερα, τις ίδιες περιοχές αναμένεται να επισκεφθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επίσκεψη του κ. Γεωργαντά μέχρι την τελευταία στιγμή θα αφορούσε τον Τόπειρο, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου η κακοκαιρία που χτύπησε την Ξάνθη προκάλεσε καταστροφές, τόσο σε αγροτικές καλλιέργειες στα χωριά Κιμμέρια, Πηγάδια αλλά και στον Δήμο Αβδήρων, πράγμα που πιθανώς να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό και ο υπουργός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, να επισκεφθεί και τις περιοχές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου