Τα έχουν πάρει στο κρανίο οι Κυβερνητικοί, με τον Τσέπελη λέει, γιατί παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις παρουσία του Ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μα όταν η δικαιοσύνη αποδέχεται μήνυση του ίδιου ανθρώπου εναντίον Εκδότη εφημερίδας, με υπογραφή ως Εκλεγμένου Μουφτή, τι σας φταίει ο Τσέπελης κύριοι της ΝΔ!!!

  Όχι δεν θα δικαιολογήσω την παρουσία Τσέπελη σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται για να αναδείξουν την ισχυρή παρουσία του Ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ, μεγάλο παιδί είναι ο Μανώλης, πλειάδα συνεργατών έχει επιλέξει, ας τον υπερασπιστούν αυτοί.

Θα θέσω όμως ένα ερώτημα προς τα κεντρικά της Κυβέρνησης και της ΝΔ, που «πνέουν τα μένεα» όπως γράφτηκε σε εφημερίδα των Αθηνών, κατά του Δημάρχου Ξάνθης Εμ. Τσέπελη, για τα όσα προανέφερα, τη στιγμή που κλείνουν αυτιά και μάτια, στο γεγονός ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε αποδεκτή τη μήνυση που κατέθεσε ο Αχμέτ Μετέ κατά εκδότη εφημερίδας της Ξάνθης (Π. Παπαδόπουλου), υπογράφοντάς την ως ο Εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης, τίτλος απ’ άκρη σε άκρη παράνομος και αντίθετος με τους νόμους και το Σύνταγμα της Χώρας μας, μιας και εκλεγμένοι Μουφτήδες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα… 

Μήπως τελικά εκεί στη ΝΔ έχετε επιλεκτική όραση και ακοή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου