Κύκλωμα ναρκωτικών στη ΞΑΝΘΗ! Με πρωτοκλασάτο στέλεχος του Τσέπελη, κασέτες και συλλήψεις δεκάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Δεν συνεδρίασε το όργανο στο οποίο συμμετείχε ο Αυτοδιοικητικός,  αναστάτωση στο Δημαρχείο Ξάνθης, ν΄ανοίξουν τα "τηλέφωνα" του Δήμαρχου Τσέπελη με τους...υψηλά ιστάμενους!

Μπλόκο της Ασφάλειας Ξάνθης για ναρκωτικά, έβγαλε για μια ακόμη φορά «λαβράκι» στη πόλη μας! Mόνο που αυτήν τη φορά είχε και πολιτικές προεκτάσεις…!  Που συνεχίζονται καθώς απαίτηση της κοινωνίας είναι ν' ανοίξει το "κινητό"του Δήμαρχου Τσέπελη για να μάθουμε με ποιους υψηλά....ιστάμενους επικοινωνούσε!!! Καθώς η έρευνα επεκτάθηκε σε πολύ κοντινό του πρόσωπο...

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που ετοιμάζουν «σκούπα» για τα ναρκωτικά στη πόλη της Ξάνθης μετά μάλιστα από την θαρραλέα επιστολή αστυνομικού - συνδικαλιστή  της Ξάνθης που έκανε πρωτοσέλιδο ο «Μ», έκαναν μπλόκο με σκυλιά στη Χρύσα με στοχοποιημένους ωστόσο στόχους.

Και  μεταξύ αυτών που συνέλαβαν και μάλιστα δημόσια χθες το πρωί, ήταν και πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του Δήμαρχου Τσέπελη ο οποίος και συνελήφθη!!! Αφού πρώτα τον κινητοποίησαν μέσα στο δρόμο και του πήραν  τα κλειδιά από την μηχανή στην οποία επέβαινε.

Μάλιστα εξ’ αιτίας του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ματαιώθηκε συνεδρίαση αυτοδιοικητικού οργάνου που ήταν για την Τρίτη 28 Ιουνίόυ ενώ επικράτησε όπως λένε πληροφορίες μέσα από το Δημαρχείο γενική αναστάτωση και άρχισαν τα… τηλέφωνα, κάτι ήδη είναι εν γνώσει των Εισαγγελικών αρχών, αφού την συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Κίτσας που κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα!!! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από αστυνομικούς και νομικούς κύκλους, συνεχώς διευρύνονταν χθες ο κύκλος των υπόπτων για τα ναρκωτικά όπου η κατηγορίας εκτός της διακίνησης, είναι και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας που κινούνταν μάλιστα και....delivery ενώ υπάρχουν και ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ντοκουμέντα με  τη "δράση" των υπόπτων που ήταν ιδιαίτερα ,,, ομιλητικοί!!! 

Ενώ εκτός των άλλων κάποιοι από αυτούς καυχούνταν για τις προσβάσεις τους σε υψηλά ισταμένους και υπερηφανεύονταν ότι, "δεν τολμάει να τους αγγίξει κανείς..."!

Ο «Μ» δημοσιοποίησε αμέσως το θέμα αφού τσέκαρε την σύλληψη επιφανούς στελέχους της Αυτοδιοίκησης και τα γεγονότα που επακολούθησαν, καθώς για το μπλόκο ήρθαν αστυνομικοί και  από άλλη πόλη (Θεσσαλονίκη), αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται περί κυκλώματος που εμπλέκονται κι άλλα άτομα και παρακολουθούνται επί μήνες και υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες…!

Φυσικά προειδοποιήσαμε και προειδοποιούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη λόγω της στενής σχέσης με τον Δήμαρχο Τσεπελη που τον «αποκαλεί δημόσια .....πασάμ….» και δυστυχώς μέχρι σήμερα τον κάλυψε σε πολλά, να μην επιχειρήσει οποιαδήποτε παρέμβαση!!! Αν και ήδη το θέμα χειρίζεται προσωπικά και έχει πάρει επάνω του ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Κίτσας.

Και φυσικά συγχαίρουμε τους αστυνομικούς που όχι μόνο δεν έκαναν πίσω και συνέλαβαν ήδη κάποιους εκ των υπόπτων, ήταν άψογοι και αμείλικτοι στα καθήκοντά τους!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης και ειδικότερα της δίωξης ναρκωτικών, είναι από τους καλύτερους στη χώρα, αρκεί  να τους αφήσουν να ασκήσουν το καθήκον τους και να «χτυπήσουν» αμείλικτα τα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ και  όλους τους εμπόρους ναρκωτικών στην πόλης και ιδίως στην περιοχή του Δροσερού, της Χρύσας κλπ. Όσο υψηλά. κι αν είναι!!! Όσες προσβάσεις κι αν ισχυρίζονται οτι διαθέτουν!

Κανείς δεν μπορεί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ κανέναν κ! Ουδείς υπεράνω των Νόμων!!!

Κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης να χτυπηθούν τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ στη Ξάνθη. Να «παταχτούν» τα κυκλώματα!






































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου