Νέος πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Λάγος, μετά την παραίτηση της κυρίας Κωνσταντινιάς Ζουρνατζίδου, ανέλαβε ο Φώτης Σταυρακάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ένας άνθρωπος που πέρασε από τη θέση αυτή και έβαλε μια τάξη, για να ακολουθήσει η ακόμα πιο πετυχημένη θητεία της Ζουρνατζίδου.

Σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια, επανέρχεται ο Φώτης Σταυρακάρας στον Δήμο Αβδήρων, μιας και από χθες ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο Λάγος, αντικαθιστώντας την πολύ πετυχημένη Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου.

Δυο πραγματικοί «εργάτες» της τοπικής αυτοδιοίκησης, που είχαν άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και κατάφεραν να κάνουν αυτά που δεν είχαν γίνει με προηγούμενες θητείες.

Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως ο Φώτης Σταυρακάρας ήταν προκάτοχος της Ντίνας Ζουρνατζίδου και τώρα ήρθε η ώρα να την διαδεχθεί, αναλαμβάνοντας τεράστιες ευθύνες, μιας και κατά γενική ομολογία η πρώην πλέον πρόεδρος, άφησε γερή παρακαταθήκη, τόσο σε έργα όσο και σε σχεδιασμό.

Θεωρούμε προσωπικά, πως αυτές οι δύο επιλογές του Δημάρχου Αβδήρων, είναι πάρα πολύ σωστές και σε ότι έχουν αναμειχθεί, έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου