ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!! Υποκαθιστούν το ΥΠΕΞ, «νομιμοποιούν» τους «Ψευτομουφτήδες» της Άγκυρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια


ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΞΕΘΕΣΑΝ «ΤΑ ΝΕΑ»!

Με «βαλτή» μεθοδευμένη και «κατασκευασμένη συνέντευξη η  δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Εύη Σαλτού επιχείρησε να «διαψεύσει» αποκαλυπτικό οδοιπορικό της εφημερίδας ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ για να κάνει... «χατίρια» φτηνής ψηφοθηρίας!

*Δεν ήξερε, δεν ρώταγε η Εύη Σαλτού να μάθει ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης με τις γνώσεις… αποφοίτου δημοτικού δεν «γνωρίζει» καν τις περισσότερες λέξεις της συνέντευξης που υποτίθεται… της έδωσε για τα ΝΕΑ!!!!!

ΒΑΓΓΕΛΗ Μαρινάκη, εξέθεσαν τα ιστορικά «ΝΕΑ» και μάλιστα εν γνώσει (τους) ότι βλάπτουν τα Εθνικά θέματα…!

Και εν γνώσει -επαναλαμβάνω- επιχείρησαν «πισώπλατη μαχαιριά στο τρομερό «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ στη Θράκη» του Παναγιώτη Μίχου στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», που όχι μόνο δεν διαψεύδεται, αλλά ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ έντονα το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και τους εγκάθετους πράκτορες της Άγκυρας!

  • Επιζητώντας την ειρηνική συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη κόντρα στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των εγκάθετων του Ερντογάν!
  • Υπενθυμίζω τον τίτλο του ρεπορτάζ: «Οδοιπορικό του «Βήματος» στη Θράκη: 
  • «Είμαστε Έλληνες, είναι η πατρίδα μας η Ελλάδα» στις 31.5.2022.
  • Αποκάλυπτε λοιπόν μεταξύ άλλων το τρομερό ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.
  • Αθέατος «πόλεμος» Αθήνας – Άγκυρας.


Είναι γεγονός ότι καθημερινά στη Θράκη διεξάγεται ένας αθέατος «πόλεμος» μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας. Η κάθε πλευρά ενεργεί με διαφορετικό τρόπο, κάτι που παράγει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ενδεικτική του τρόπου που δρα η Τουρκία είναι η μαρτυρία του Σελήμ Ισά. «Ένας μουσουλμάνος βουλευτής μού είχε πει «θα σου δώσω λεφτά για να μην κάνεις έργα και δράσεις». Στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοεί» περιγράφει ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής, των γνωστών βακουφίων. Η εν λόγω ΔΕΜΠ είναι εξόχως δραστήρια, προσφέρει πολύ φιλανθρωπικό έργο ενώ προσφάτως απέστειλε τρεις τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Η απόπειρα ή η εξαγορά συνειδήσεων είναι μια πάγια τουρκική τακτική. Η έτερη είναι η «δολοφονία» χαρακτήρων. «Μας έλεγαν φιλέλληνες και κλέφτες το (τουρκικό) προξενείο και οι εφημερίδες που ελέγχει» λέει ο Ισά, ο οποίος το 2016  ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ. Τότε ο δεύτερος εισέβαλε στο Εσκί Τζαμί με τηλεοπτικό συνεργείο της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Τουρκίας, της Diyanet, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο Ισά όμως τους απέτρεψε.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην Ξάνθη με βασικό όργανο την ψευδομουφτεία. Στο στόχαστρό της, μεταξύ άλλων,  βρίσκεται ο προσφάτως διορισθείς τοποτηρητής μουφτής Χεμσερή Νεζντέν. Οι φίλα προσκείμενοι στην Αγκυρα τον συκοφαντούν σε πόλεις και χωριά λέγοντας ότι είναι αγράμματος, ενώ έφτασαν να τον κατηγορήσουν έως και ότι είναι… χριστιανός. Ταυτόχρονα, η ψευδομουφτεία επιχειρεί να ελέγξει τις βακουφικές περιουσίες, δίχως επιτυχία.

  • Η υπόγεια δράση του τουρκικού προξενείου

Οι περισσότεροι έλληνες μουσουλμάνοι όταν αναφέρονται στη γειτονική χώρα συνηθίζουν να μιλούν για «κάποιους» ή «την άλλη πλευρά». Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι ξεκάθαροι. «Η Τουρκία καταπιέζει τους έλληνες μουσουλμάνους» σημειώνει η Χαλίλ. «Αν αφήσουμε τις πολιτικές επιδιώξεις είμαστε καλά. Είμαστε Ελληνες. Είναι η πατρίδα μας η Ελλάδα» προσθέτει. «Στην περιοχή δραστηριοποιείται ενεργά το τουρκικό προξενείο, το οποίο εκτός από διπλωματική αρχή, δρα αποσταθεροποιητικά και υπόγεια με στόχο την εργαλειοποίηση του μειονοτικού στοιχείου» τονίζει ο Μουμίν.

  • Μαθήματα ακραίου Ισλάμ

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τα Κοράν Κουρσού, τα οποία λειτουργούν εντός των τεμενών ως κατηχητικά για τους μουσουλμάνους μαθητές και στα οποία διδάσκεται – θεωρητικά – το Κοράνι. «Σε αυτά τα «παρασχολεία» κάνουν μαθήματα ακραίου Ισλάμ, τουρκική γλώσσα και γενικά λένε περίεργα πράγματα» σημειώνει ο Αϊντίν Μουμίν. Στο χωριό του, στην Πάχνη Ξάνθης, ο ψευδοϊμάμης καταφέρεται εναντίον του Μουμίν. Εξαιτίας όσων ακούν για τον δάσκαλό τους, οι μαθητές του τον ρώτησαν εάν είναι έλληνας ή τούρκος μουσουλμάνος.

Και η αποκάλυψη του ΒΗΜΑΤΟΣ για τον Δήμαρχο Τσέπελη που τον «εξόργισε» και τον «πανικόβαλε», Και τον ίδιο, αλλά και την "αυλή" του που κάνει εδώ και 1000 μέρες, πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ και τις προμήθειες στο Δήμου. Διαβάστε την επίμαχη φράση:

"Βέβαια, πολλές φορές, προβλήματα δημιουργούνται και από χριστιανούς αξιωματούχους, προς άγραν (μειονοτικών) ψήφων. Προ ημερών, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μετείχε σε Ιφτάρ (βραδινό δείπνο την περίοδο του Ραμαζανίου) που διοργάνωσε η ψευδομουφτεία της περιοχής. Εκεί, μάλιστα, ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ φέρεται ότι τον αποκάλεσε δήμαρχοİskeçe (έτσι ονομάζεται η Ξάνθη στα τουρκικά), κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί τον κ. Τσέπελη αλλά εξόργισε την Αθήνα."

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο Μετέ έχει καταδικαστεί για ακραία αντισημιτικές δηλώσεις.

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΟΣ (ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-31.5.2022)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου