Δήμαρχε Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, αυτό το αίσχος με τους κατεστραμμένους δρόμους

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Και τις ανύπαρκτες διαβάσεις στην πόλη μας, πρέπει να τελειώνει. Δεν πρέπει οι Ξανθιώτες να περιμένουν μέχρι το επόμενο συνέδριο της Σοφίας, για να δουν βαμμένες διαβάσεις…
Μετά από αρκετό καιρό και αφού ο Μανώλης Τσέπελης έγινε ακριβοθώρητος στην Ξάνθη, μιας και επιλέγει αυτός με ποιους θα συνευρίσκεται, και μη πάει ο νους σας στο πονηρό, αποφασίζω να απευθυνθώ μέσα από την στήλη μου και πάλι, μπας και ληφθεί κάποια απόφαση βρε αδερφέ να μπει άμεσα ένα τέλος σε αυτό το αίσχος που επικρατεί στην Ξάνθη, με τους κατεστραμμένους δρόμους και τις ανύπαρκτες διαβάσεις.


Δε λέω στους δρόμους έξω από τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας, τι να τις κάνεις τώρα τις διαβάσεις, αφού τα σχολεία έκλεισαν και εδώ και τρία χρόνια με αυτήν την Δημοτική Αρχή, κανένας δεν νοιάστηκε να τις επιδιορθώσει, όμως ας το δούνε πριν τον Σεπτέμβριο και πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Στις άλλες οδούς όμως της Ξάνθης, από τους Κεντρικότερους Δρόμους, μέχρι και τις τελευταίες σε απόσταση από το κέντρο γειτονιές, μάλλον κάποιοι δεν κυκλοφορούνε και δεν βλέπουν τις ανύπαρκτες διαβάσεις.

Δεν θα ξεχάσω, πως πρόσφατα φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης, συνεργάτης του Δημάρχου, τόνιζε πως από όπου περνούν και βλέπουν πως χρειάζεται διαγράμμιση το κάνουν και ειλικρινά αναρωτήθηκα, αν οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούν με ελικόπτερο στην Ξάνθη και δεν βλέπουν ότι Μ. Καραολή, 28ης Οκτωβρίου, Αν. Δημητρίου, 40 Εκκλησιών, Περικλέους και εκατοντάδες άλλοι δρόμοι της Ξάνθης, στερούνται ή έχουν ελλιπή διαγράμμιση διαβάσεων.

Όσο δε για τους κατεστραμμένους δρόμους, το ότι ο Δήμαρχος θέλει να τα έχει καλά με την ΔΕΔΑ και τους Εργολάβους και δεν αποφασίζει να σπάσει αυγά, αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τους Ξανθιώτες που καθημερινά ρημάζουν τα οχήματά τους… Εκτός και αν φίλτατε Μανώλη, Δήμαρχε Ξάνθης, για να δούνε οι Ξανθιώτες διαβάσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και γειτονιές, θα πρέπει κάθε εβδομάδα να διοργανώνει η Σοφία, Γενική Γραμματέας του Δήμου, συνέδρια στην πόλη μας, όπως έγινε με αυτό των συναδέλφων της, όπου αναγκαστικά εκεί, βάψατε διαβάσεις μόνο στο Αμφιθέατρο και στο φανάρι της Δημόκριτου στην Έξοδο για Λάγος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου