«ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ» ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ. Αβέβαιος για το ψηφοδέλτιο και ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ανέστης Αντωνιάδης, Βασίλης Τσολακίδης και Ειρήνη Χαριτωνίδου υποψήφιοι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο, ενώ ο Χουσείν Μπαλτατζή του DEB τους έχει κάνει άνω κάτω!

Συνεχίζει να «βράζει» το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη αλλά και στην Κομοτηνή, με αφορμή την παρουσία του Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Τουρκικού κόμματος DEB Χουσείν Μπαλτατζή, την ίδια ώρα που αίσθηση προκαλεί η «σιωπή» του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, παρά τον συνεχιζόμενο θόρυβο…!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες, ερωτηματικό αποτελεί και τα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ  στο Νομό Ροδόπης, όπου σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, μεθοδεύεται να μπει στο ψηφοδέλτιο η Πρόεδρος του DEB Tσιγδέμ Ασάφογλου, παράλληλα με τη Ξάνθη όπου προωθείται ως Πρόεδρος ο Χουσείν Μπαλτατζή με συνυποψήφια την Σιμπέλ Μουσταφάογλου επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, οπότε ο νυν μειονοτικός βουλευτής ή θα πρέπει να πάρει «μεταγραφεί» για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. καθώς φήμες λένε ότι έχει ήδη δεχτεί και σχετική πρόταση.

Και όλα αυτά την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δίνει λίστες σε όλη την Ελλάδα και στην Ξάνθη θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου  Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη, του Ανέστη Αντωνιάδη και της δημοτικής συμβούλου Ξάνθης Ειρήνης Χαριτωνίδου. Το παραπάνω θέμα ήδη πάντως ταλανίζει έντονα το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη και την ίδια ώρα που τα παρασκήνια παίρνουν και δίνουν, προς το παρόν «αγνοείται» η «τύχη» των δυο μειονοτικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ στο Νομό Ροδόπης και Μπαράν Μπουρχάν στο Νομό Ξάνθης που δεν αποκλείεται να κατέβουν με… τη Νέα Δημοκρατία!!!

Και τα σχόλια –προς το παρόν…- για σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου