Έρευνα – σοκ: 8 στους 10 διανομείς τρώνε λίγο από το φαγητό πριν το παραδώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σοκάρει νέα έρευνα που δείχνει ότι 8 στους 10 διανομείς που φέρνουν φαγητό στο σπίτι, προηγουμένως το έχουν ανοίξει και με τα χέρια τους έχουν τσιμπήσει και δοκιμάσει…

Ευτυχώς αυτή η έρευνα δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία, με το δείγμα να αποτελείται από 500 διανομείς φαγητού, από την εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner».

Κοτομπουκιές

Εάν έχετε παραγγείλει sushi, σαλάτες, πίτσα είστε από τους τυχερούς, εάν όμως έχετε παραγγείλει κοτομπουκιές ή οποιοδήποτε άλλο φαγητό συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες, μάλλον όχι…

Στην εν λόγω έρευνα 8 στους 10 ντελιβεράδες θα φάνε μια κοτομπουκιά, ενώ ίδιο είναι και το ποσοστό όσων θα φάνε και μερικές πατατούλες από κάποιο άλλο φαγητό.

Θα ανοίξουν το κουτί, θα τσιμπήσουν, θα το ξανακλείσουν και ύστερα θα παραδώσουν την παραγγελία.

Άλλες συνήθειες

Στην ίδια έρευνα επισημαίνεταιεπίσης ότι ένας στους 10 διανομείς φαγητού, μόλις παραδώσει την παραγγελία ζητάει από τον πελάτη εάν μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού του.

Το 23% των ντελιβεράδων, τους αρέσει να εκνευρίζουν τους πελάτες και για το λόγο αυτό τα στραπατσάρουν, ενώ το 17% διακατέχονται από απλή περιέργεια και ανοίγουν το κουτί, βλέπουν το φαγητό και μετά το ξανακλείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου