Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με 18 μικρούς αθλητές στην Ημερίδα Μικρών Κολυμβητών στην Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 η κολύμβηση γιόρτασε στο κολυμβητήριο της Καβάλας καθώς ο ΝΟΘΑΚ διοργάνωσε Ημερίδα Μικρών Κολυμβητών, την πρώτη μετά από 2 και πλέον χρόνια, καθώς είχαν ανασταλεί ανάλογες δράσεις λόγω της πανδημίας.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με 18 μικρούς αθλητές από το τμήμα ακαδημιών , οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κολυμπώντας εξαιρετικά, αποδεικνύοντας πως οι κόποι οι δικοί τους ,των προπονητών και των γονέων τους απέδωσαν καρπούς, και αυτό μάλιστα σε μία εποχή όπου η πανδημία επέβαλε πολλές απαγορεύσεις και περιορισμούς, γεγονός που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Το μεγαλύτερο παράσημό μας όμως, δεν παύει να είναι το πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών μας δελφινιών, τα οποία απόλαυσαν την κάθε στιγμή της γιορτής.

Ήταν η πρώτη αποστολή μετά από δύο χρόνια και το χαμόγελο , η διάθεση αλλά και η δυναμική παρουσία των παιδιών φανερώνει έκδηλα , πόσο απαραίτητες είναι τέτοιου είδους δραστηριότητες για την ψυχοσύνθεση τους. Τα παιδιά εκτός από τα μετάλλια τους επέστρεψαν στην βάση τους με πολλές και όμορφες αναμνήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΝΟΘΑΚ για την άρτια οργάνωση και την θερμή φιλοξενία.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, γεγονός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που ακολουθούμε τα τελευταία 8 χρόνια χωρίς κολυμβητήριο, συγχρόνως όμως μας γεμίζει ολοένα και περισσότερη ευθύνη

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους προπονητές της ομάδας μας, που με την καθοδήγηση της αρχιπροπονήτριάς μας Ευαγγελίας Πολίτου, η ομάδα του ΚΟΞ είχε άψογη παρουσία στους αγώνες.

Το ΔΣ του ΚΟ Ξάνθης




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου