Champions League-Ρεάλ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει-Επική ανατροπή και… πρόκριση στον τελικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Ρεάλ Μαδρίτης με μια επική ανατροπή κατάφερε να «κλέψει» μέσα σε 2 λεπτά από τη Μάντσεστερ Σίτι την πρόκριση και πέρασε αυτή στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όμως ο Ροντρίγκο που αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή για τους Μαδριλένους, κατάφερε μια δυο προσωπικά του γκολ να κρατήσει ζωντανή τη Ρεάλ, πηγαίνοντας τον αγώνα στην παράταση.

Στη συνέχεια, ο Μπενζεμά αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Η Σίτι έχασε τρομερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης να πετύχει γκολ, που θα πήγαινε το παιχνίδι στα πέναλτι.

  • Ομως ο Κορτουά είπε «όχι» στο σουτ του Φερναντίνιο.
  • Οι «πολίτες» είχαν προηγηθεί στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Μαχρέζ.

Ομως η Ρεάλ, που κατέχει και τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του θεσμού, δεν τα παράτησε και στο 90 και 91, με δυο γκολ του Ροντρίγκο, πήγε το ματς στην παράταση και τελικά κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, στις 28 Μαΐου.

Η ένταση ήταν μεγάλη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι εικόνες των πανηγυρισμών στο Μπερναμπέου ήταν πραγματικά ασύλληπτες.

Οι δυο ομάδες όπως και στην πρώτη τους αναμέτρηση, έτσι και σήμερα, χάρισαν πλούσιο θέαμα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελικό σκορ της πρώτης αναμέτρησης ήταν 4-3, υπέρ της Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου