Champions League: Στον τελικό η Λίβερπουλ με σούπερ ανατροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Champions League καθώς επικράτησε και στον δεύτερο ημιτελικό της Βιγιαρεάλ με 2-3.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν στα σχοινιά από το «κίτρινο υποβρύχιο» που προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με τον Ντιά ενώ στο 41’ ο Κοκλέν έγραψε το 2-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο απόλυτης κυριαρχίας για τους Ισπανούς.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τα έφερε όλα τούμπα μέσα σε 12 λεπτά. Φαμπίνιο (62’), Λουίς Ντίαζ (67’) και Μανέ (74’) διαμόρφωσαν το 2-3 και έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα τους.

Η Λίβερπουλ θα συμμετάσχει για 10η φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League και περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι (4-3 υπέρ των Αγγλων ο πρώτος ημιτελικός).

Επίσης ο Κώστας Τσιμίκας αν πάρει χρόνο από τον Κλοπ, θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί σε τελικό Champions League μετά τον Άκη Ζήκο με τη φανέλα της Μονακό το 2004 κόντρα στην Πόρτο.

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούγι, Φόιθ, Ραούλ Αλμπιόλ (79’ Οριέ), Πάου Τόρες, Εστουπινιάν (79’ Μάνου Τριγέρος), Κοκλέν (69’ Αλφόνσο Πεδράθα), Καπουέ, Ντάνι Παρέχο, Λο Σέλσο, Ζεράρ Μορένο (70’ Τσουκβουέζε), Ντιά (81’ Αλκάθερ).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (81’ Τσιμίκας), Φαμπίνιο (84’ Μίλνερ), Κεϊτά (81’ Χέντερσον), Τιάγκο Αλκάνταρα (80’ Τζόουνς), Σαλάχ, Ντιόγκο Ζότα (46’ Ντίας), Μανέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου