Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Άραγε γιατί ο Μ. Τσέπελης ανέφερε στην ανακοίνωσή του στα εγκαίνια της ΜΕΑ στη  Αλεξανδρούπολη ότι ο φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη ο κ. Γιουσούφ Ντελή ήταν παρόντας;

Γιατί απλούστατα ο Μ. Τσέπελης δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα ανεκμετάλλευτο, ακόμη και τους «πρωθυπουργικούς» (;) φίλους.

Και όσο για τον φίλο της οικογένειας κ. Γιουσούφ Ντελή, ο κ. Τσέπελης ξέχασε να πει ότι είναι φίλος της Ντόρας και όχι του Κυριάκου.

Εκείνο που δεν ξέρουμε να πούμε με βεβαιότητα είναι αν είναι φίλος και του κ. Μητσοτάκη γιατί από όσα ξέρουμε, ο Κυριάκος και η Ντόρα μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα φίλοι μεταξύ τους.

Μήπως έπεσε σε «λούμπα» που το ανέφερε αυτό ο κ. Τσέπελης; Ή μήπως απ’ όλο το παραμύθι πάρει με την μεριά του τον κ. Γιουσούφ Ντελή με δεδομένο ότι  σε ανύποπτο χρόνο ανέφερε ότι ο ίδιος είναι «Ντοράκιας»;

Στην κατακλείδα στόχος δεν ήταν ούτε ο Μητσοτάκης αλλά ούτε η Ντόρα παρά μόνον  ο ίδιος ο κ. Ντελή για τον απλούστατο λόγο ότι ο Μ. Τσέπελης δεν είναι αγαπητός από όλη την μειονότητα παρόλα τα χατίρια που της κάνει. Άρα ο Ντελή Γιουσούφ θα είναι πιο χρήσιμος σαν φίλος του δημάρχου στις επόμενες εκλογές παρά σαν φίλος του Μητσοτάκεικου.

Άτιμη πολιτική ακόμη και νεκρούς ανασταίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου