Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με τον Δήμαρχο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Εθιμοτυπική όσο και ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρη Κουτσούμπα, την Κυριακή, στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

  Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευσαν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Δελής, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξάνθης, Κώστας Βογιατζής, εκπρόσωποι του κόμματος από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

  Ο Δήμαρχος Ξάνθης τον καλωσόρισε σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο μας να υποδέχεται τον Γενικό Γραμματέα ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου στο Δημαρχείο.

  Περιέγραψε το αναπτυξιακό προφίλ του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής και αναφέρθηκε σε επιμέρους σημεία του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής για την περιοχή μας.


Μίλησε για τα έργα υποδομής στα όρια του Δήμου και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα όρια του δήμου σε εμβληματικά κτίρια και άλλες υποδομές, αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις δράσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών και έθεσε τις προτάσεις του για αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων και τη βελτίωση των υπηρεσιών.

  «Η προσπάθεια συνεχίζεται, παρά την αστάθεια που επικρατεί μετά την πανδημία, αλλά και τα τελευταία σοβαρά γεγονότα που διαδραματίζονται, τα οποία προκαλούν αναταράξεις σε όλον τον πλανήτη και, βεβαίως, βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση του σχεδιασμού».

  Ο Γενικός Γραμματέας σημείωσε ότι είναι καθήκον όλων των πολιτικών κομμάτων να βρίσκονται κοντά και στη Θράκη, στις ακριτικές μας περιοχές και κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. «Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος μας και δυστυχώς δεν τον διαδραματίζουμε», τόνισε και επισήμανε ότι το ΚΚΕ είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα όχι μόνο για να τα περιγράφει, αλλά και για να προτείνει λύσεις σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου