Όπου φεύγει η αγάπη για την πόλη, μπαίνουν οι νυχτερίδες και αράχνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Α΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ

Όπου φεύγει η αγάπη για την πόλη, μπαίνουν οι νυχτερίδες και αράχνες

Μία ιστορία για κλάματα που σηματοδοτεί την έλλειψη της αγάπης του δημάρχου και των στενών συνεργατών του για την πόλη και κυρίως για τα παιδιά και φυσικά για τους γονείς, οι οποίοι, αφού έκαναν το καθήκον τους και έδωσαν με την ψήφο τους την εξουσία στον Μ. Τσέπελη και την παρέα του, τους ξέχασαν και τους άφησαν στην ταλαιπωρία, δηλαδή, να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε άλλους παιδικούς σταθμούς γιατί εδώ και 4 χρόνια ο Α΄ Παιδικός σταθμός που για λόγους που όλοι αγνοούν είναι κλειστός.

Ο Α΄ Παιδικός σταθμός αποτυπώνει πολύ εύγλωττα την εικόνα της εγκατάλειψης της πόλης και την αδιαφορία των διοικούντων για κάθε τι όμορφο και χρήσιμο στην κοινωνία.

Σαφώς και δεν θα αναφερθούμε στις Τεχνικές Υπηρεσίες που δεσμεύθηκαν με δήλωση τους ότι το 2022 ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει και το 2023 θα υπάρχει στο μεγάλο οικόπεδο «φιλέτο» απέναντι από το Αμοιρίδιο κλειστό αθλητικό κέντρο, νέες αίθουσες για περισσότερα παιδάκια.

Δυστυχώς τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε και με τον ρυθμό που προχωράει η διοίκηση του δήμου Ξάνθης δεν πρόκειται να γίνει τίποτε και εδώ ταιριάζει αυτό που όλοι οι Ξανθιώτες λένε στις μεταξύ τους κουβέντες. «Μα ούτε ένας δεν υπάρχει στον δήμο της Ξάνθης που να νοιάζεται για τον τόπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου