Θάσος: Έντονο ενδιαφέρον τοπικών φορέων και κατοίκων για τον αθλητικό τουρισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων του νησιού της Θάσου, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Αθλητικά γεγονότα και πολιτιστικές διαδρομές: μια νέα προσέγγιση», την οποία συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η οργανωτική ομάδα του MTB Thassos το Σάββατο 30 Απριλίου.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε στις 12.30 μ.μ. στο San Antonio Beach Multiplex στο πλαίσιο του Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου αγώνων του MTB Thassos.

Η εκδήλωσε άρχισε με το χαιρετισμό του Δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, ενώ ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Μαρίας Πολυμέρου και της Αντιπρυτάνεως, Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΔΠΘ, Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική εισήγηση της Επίκουρης Καθηγήτριας του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Γεωργίας Υφαντίδου. Τη συζήτησε συντόνιζε το στέλεχος του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Σπιτσέρης.


Τόσο πριν της έναρξη της εκδήλωση όσο και μετά υπήρξε συζήτηση εκπροσώπων των τοπικών φορέων με τις εισηγήτριες της εκδήλωσης, πράγμα που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της Θάσου για τον αθλητικό τουρισμό και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπρύτανης, Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΔΠΘ, Φώτιος Μάρης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και ο επικεφαλής του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Παναγιώτης Μπαρδάκης και η Στέλλα Ανδριοπούλου, στέλεχος του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου