Πορτοσάλτε για Μπακασέτα: «Θα αντέχαμε να βλέπαμε Τούρκο να χορεύει με τουρκική σημαία»

Δεν υπάρχουν σχόλια


Για τη νίκη της Τραμπζονσπόρ και το ζεϊμπέκικο του Τάσου Μπακασέτα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας, μίλησε ο Άρης Πορτοσάλτε, κάνοντας λόγω για μια συγκινητική στιγμή.
«Ο Τάσος Μπακασέτας αποθεώθηκε με την ελληνική σημαία στην πλάτη, στην Τραπεζούντα, υπάρχει ένα βίντεο που πρέπει να το δείξουμε», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, συμφωνώντας με τη δήλωση του διευθυντή του avgi.gr, Νίκου Σβέρκου, ο οποίος επεσήμανε ότι «δεν ξέρω τι θα κάναμε εμείς, αν ένας Τούρκος παίκτης έβγαζε την ελληνική σημαία εδώ».

«Εμείς θα αντέχαμε να βλέπαμε Τούρκο ποδοσφαιριστή να χορεύει σε ελληνικό γήπεδο με την τουρκική σημαία τουρκικό χορό», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης  Κωστίδης, εξήγησε ότι ήταν μια πολύ συγκινητικής κίνηση, από την πλευρά της Τουρκίας, καθώς, όπως τόνισε «όταν οι Τούρκοι θέλουν όλα γίνονται». 

Μάλιστα ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι «για πρώτη φορά άνοιξαν επί Ερντογάν άνοιξε η Άγκυρα την Παναγιά της Σουμελά και άφησαν να γίνει λειτουργία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τραμπζονσπόρ, ο Τάσος Μπακασέτας χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, φορώντας την ελληνική σημαία, υπό τα βλέμματα δεκάδων χιλιάδων Τούρκων οπαδών, οι οποίοι βαρούσαν παλαμάκια και άναψαν τους αναπτήρες, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου