Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την ομαλή διεξαγωγή των χθεσινών εκδηλώσεων παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, τριών Πρωθυπουργών χωρών των Βαλκανίων και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στην πρωτόγνωρη και εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη 03 Μαΐου 2022 με την παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, τριών Πρωθυπουργών χωρών των Βαλκανίων και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό και έφερε σε πέρας την όλη επιχείρηση, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή αυτού του πρωτοφανούς διαστάσεων για την περιοχή μας γεγονότος.

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα συγχαρητήριά της για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν όλοι οι συνάδελφοι μας ανταποκρινόμενοι πλήρως στις δύσκολες απαιτήσεις της εκδήλωσης η οποία είχε παγκόσμια εμβέλεια. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τις δυνάμεις που ήρθαν από άλλες Διευθύνσεις ώστε να συνδράμουν στην αρτιότερη και ασφαλέστερη οργάνωση των μέτρων.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας αποδεικνύουν στην πράξη το αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει και την ικανότητα να φέρουν δύσκολες αποστολές σε πέρας. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν βελτιώνοντας συνεχώς τις συνθήκες εργασίας τους.                                        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  • Ο Πρόεδρος ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος
  • Ο Γενικός Γραμματέας ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου