Ωχ! Δήλωσαν ότι θα ... «ξανάρθουν! Τελείωσε το Συνέδριο των γραμματέων στη Ξάνθη, "θρίαμβος" Σοφίας Ψωμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Χλιδή, εκατοντάδες φωτογραφίες, απευθείας αναθέσεις και τραπεζώματα χιλιάδων ευρώ εν καιρώ κρίσης και στο τέλος αφού ....ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον και  όλοι μαζί τον "εαυτό τους" .... ολοκλήρωσαν το συνέδριό τους! 

Αυριανή....Δημαρχίνα ή αυριανή βουλευτίνα της Ξάνθης;

Ξεκίνησαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης το οποίο δεν μπόρεσαν ούτε να …μισο-γεμίσουν και σήμερα Κυριακή ολοκλήρωσαν το συνέδριό τους στην …. αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου χωράν δεν χωράν 50-60 άτομα, αφού ξοδεύτηκαν  χιλιάδες ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, βαψίματα και απευθείας αναθέσεις!!!

Μην ανησυχείτε όμως…θα μας ξανάρθουν, γιατί η Ξάνθη είναι μια...γλυκιά πόλη!

(σ.σ. Υπενθυμίζουμε οτι όλοι οι γραμματείς, στην ουσία είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ υψηλόμισθοι υπάλληλοι των δημάρχων που λήγει η θητείας, όταν ολοκληρώνεται η θητεία αυτών.... )

Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που συνέταξε η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία  Ψωμά μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα παρακάτω:

Για τέσσερις ημέρες, οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, παρακολούθησαν ένα πυκνό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, όπως σχεδιάστηκε από τους έμπειρους διοργανωτές, που «ακουμπούσε» σε όλα τα πεδία ευθύνης των ΟΤΑ, με στόχο την ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις, την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την ενίσχυση της πορείας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε μια δύσκολη, αλλά γεμάτη ευκαιρίες και δυναμική, περίοδο.

Μάλιστα σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο  πρόεδρος της Ένωσης «Κλεισθένης» Μιχάλης Χρηστάκης κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την απουσία τους από το συνέδριο –γνώριζε ότι ήταν παρόντες μόνο οι δημοσιογράφοι που παίρνουν τις απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων…ευρώ- τονίζοντας μεταξύ άλλων,

«Σε ό,τι αφορά το επόμενο Συνέδριο σημείωσε ότι η Επικοινωνία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της υλοποίησης του έργου των ΟΤΑ και αποκάλυψε ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, σε θεσμικό επίπεδο, θα είναι εταίροι, στο επόμενο Συνέδριο, σε μια, όπως επισήμανε, «λειτουργική συνεργασία», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να δουν την κατάσταση μέσα από μια νέα προσέγγιση. «Δυστυχώς, έχουμε πολλά “κουρασμένα παλικάρια” στη δημοσιογραφία, γιατί αδυνατούν να κάνουν αντιληπτό, πόσο παραγωγικό είναι το πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ενώ «Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, τόνισε: «Θα ξανάρθουμε στην Ξάνθη, γιατί πέρα από τον Πολιτισμό, την ομορφιά τη μοναδική αισθητική είναι μια γλυκιά πόλη».

Τη χαρά και την ικανοποίησή της για την άρτια διοργάνωση και την επιτυχή ολοκλήρωση του Επιστημονικού Συνεδρίου κατέθεσε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε, με τη λήξη του Συνεδρίου. (σ.σ. Η Ψωμά έκανε και συνέντευξη τύπους;! ), ευχαριστώντας τον…..Τσέπελη!

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης δήλωσε περήφανος για την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, καθώς, όπως είπε «Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και η προσπάθεια που έγινε από όλους ήταν απολύτως επιτυχής»…

Με αφορμή τις χορηγίες του Συνεδρίου σημείωσε ότι για τους δήμους υπάρχει πεδίο συνεργασίας με τους ιδιώτες, ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούνται στα όρια των τοπικών κοινωνιών.

Απευθυνόμενος στους Γενικούς Γραμματείς συμβούλευσε υπομονή και επιμονή. «Είναι ένας καινούριος θεσμός, δεν πρέπει να απελπίζεστε -θα βρείτε τον βηματισμό σας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η τετραήμερη επιστημονική συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές πλακέτες προς τους συνδιοργανωτές και τους συνεργάτες, καθώς και με τις αναμνηστικές, τις «οικογενειακές», φωτογραφίες στο μπαλκόνι του Δημαρχιακού Μεγάρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου