ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ… ΥΠΕΧΩΔΕ! Τη Δευτέρα στον Τούρκο Πρόξενο, ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Γιατί τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Εισαγγελείς και αστυνομία, αλλά και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο 1. ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ (Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης) , 2. ΚΙΟΥΡΤ ΑΧΜΕΤ και 3. ΜΕΤΣΟΓΛΟΥ ΟΝΤΕΡ!



«Μιλάει με τον Μητσοτάκη κατευθείαν στο… κινητό του, είναι Δήμαρχος κι ότι θέλει κάνει και σαν Δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί ένα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ, ακόμη κι αν ανήκει στο… ΥΠΕΧΩΔΕ και για τις επαγγελματικές του ασχολίες σαν ΙΧ αλλά και να πηγαίνει με αυτό και στην Τουρκία αλλά και στον… Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή!!!

Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν φέρνει σαν παράδειγμα μάλιστα τον Δήμαρχο Τσέπελη που επίσης έχει μετατρέψει το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης σε… ΙΧ και πληρώνουν τα πάντα οι δημότες, με αποτέλεσμα με την πλήρη κάλυψη και των Εισαγγελικών και Αστυνομικών αρχών, να κυκλοφορεί κανονικά 24 ώρες το 24ωρο ένα τζιπ που ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και δεν ήταν μάλιστα πριν λίγο καιρό, ούτε καν… ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ!!!







Λίγες μέρες λοιπόν μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν έχει μετατρέψει το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ δεν το κυκλοφορούσε επειδή ήταν… παράνομο κάτι τέτοιο, σε… ιδιωτικό με αποτέλεσμα!

1. Να πηγαίνει και στο κτηματομεσιτικό του γραφείο με το συγκεκριμένο τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ, γεγονός που αποδεικνύεται και με το φωτογραφικό υλικό που έχουμε δημοσιεύσει, όπως και στα… τσίπουρα με τον Δήμαρχο Τσέπελη…

2. Ενώ την Δευτέρα 1 Μαΐου 2022 με αφορμή το μπαϊράμ, πήγε στον Τούρκο Πρόξενο για να του ευχηθεί χρόνια πολλά επίσης με το… τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ!!!!!

3. Θέτουμε όλο το παραπάνω υλικό υπόψη των Εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών, του ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης.

4. Ρωτούμε τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μύκης

1. ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ (Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης)

2. ΚΙΟΥΡΤ ΑΧΜΕΤ

3. ΜΕΤΣΟΓΛΟΥ ΟΝΤΕΡ

-Γιατί «ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’» τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν με αποτέλεσμα οι δημότες να «πληρώνουν» και τα… «καύσιμά» του και τις ιδιωτικές του μετακινήσεις;;;

(σ.σ. Κι αν για υπηρεσιακούς λόγους θα πρέπει κάπου να μετακινηθεί ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν, μπορεί να πάρει ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης κι όχι τζιπ που γνωρίζει ότι ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ!!!! Και δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί ο ίδιος και μάλιστα ως… ΙΧ για ιδιωτικές του δουλειές και μετακινήσεις!!!).










Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου