Δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το λιμενικό, δύο άνθρωποι πνίγηκαν το Σάββατο σε Θάσο και Ασπροβάλτα.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για την ύπαρξη αλλοδαπής λουόμενης χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκή ν. Θάσου.

Άμεσα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έσπευσαν στην περιοχή όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 74χρονη από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο της.

Η ανωτέρω παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο δεύτερος θάνατος αφορά σε μια 74χρονη στην Ασπροβάλτα. Αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Το Λιμενικό έσπευσε και πάλι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε.

Η 74χρονη βγήκε μόνη της από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία. Κατόπιν προσπαθειών ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”. Και εκεί παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου