Μπράβο Αμέτ Ογλού Ραμαδάν από το Δροσερό Ξάνθης, που ολοκληρώνει τις σπουδές του για να υπαχθεί στην Γερμανική Αστυνομία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια



Στη Σχολή Αστυνομικών στο Bamberg της Γερμανίας πέρασε ο Αμέτ Ογλού Ραμαδάν που έλκει την καταγωγή του από το Δροσερό της Ξάνθης, και πλέον ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θα ασκήσει το επάγγελμα του Αστυνομικού στη Γερμανία και πολλά μπράβο και από τη Ξάνθη, καθώς ο Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε σε είδηση χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv κι έδωσε μεγάλη προβολή στο συγκεκριμένο θέμα!!!
Με πολλούς Δροσερίτες να μιλάνε στην εκπομπή του!

Μάλιστα ο πατέρας του, Αμέτ Ογλού Γιασάρ, φανερά συγκινημένος και περήφανος για τον γιό του και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους κατοίκους του Δροσερού. Η ζωή τον οδήγησε το 2012 στην ξενιτιά, όταν και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εκεί εργάστηκε άοκνα με έναν στόχο, να εξασφαλίσει χρήματα για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή που ο γιός μου ξεκινάει τις σπουδές του στην Αστυνομική Σχολή. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και αυτό που θέλω να πω προς όλους τους γονείς στο Δροσερό είναι να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν, να γίνουν άνθρωποι και να έχουν μία καλύτερη ζωή, όχι σαν εμάς αριστερά και δεξιά να τρέχουμε. 

Να σπουδάσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο αύριο» είπε ο τρομερός πατέρας Αμέτ Ογλού Γιασάρ που έχει 5 παιδιά, τονίζοντας με νόημα,  «πως έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά του να μορφωθούν και να αποκτήσουν μία αξιοπρεπή δουλειά που θα τους επιτρέπει να διαβιούν και να πορευτούν στη ζωή τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου