Σοκαριστικό δυστύχημα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης: Διαμελίστηκε άνδρας στον ρομποτικό κάδο

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς δυστυχήματος έγιναν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης στο κέντρο της πόλης, καθώς ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων που βρίσκεται μπροστά Ιστορικό Μουσείο, διαμέλισε ενήλικο άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άνδρας αφού απέρριψε τα σκουπίδια του στον κάδο, επιχείρησε να τα ανασύρει, ωστόσο ο ρομποτικός κάδος είχε αρχίσει ήδη να λειτουργεί με αποτέλεσμα να τον «ρουφήξει» και να τον διαμελίσει. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο άτυχος άνδρας αναζητούσε κάτι στα σκουπίδια – πιθανότατα τροφή, όντας άστεγος.

Σε κάθε περίπτωση, μένει να διευκρινιστεί το πώς ο άνδρας βρέθηκε στην κοιλότητα του κάδου, από την οποία η σορός του απεγκλωβίστηκε διαμελισμένη και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Η είδηση πάντως έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Αλεξανδρούπολης καθώς είναι ο κάδος λειτουργεί για περισσότερο από 10 χρόνια στο ίδιο σημείο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν κάποτε τάφος για έναν άνθρωπο.

Ο «ματωμένος κάδος» προς το παρόν τελεί εκτός λειτουργίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου