Είναι «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΣΑ! Οι τιμές πήραν φωτιά στα καύσιμα, αλλά Τσέπελης-Ριτβάν παλι να προκαλούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών βάλε φραγμό στην αδίστακτη προκλητική σπατάλη κάποιων δημάρχων που ενώ ο λαός υποφέρει, αυτοί κάνουν λεζάντα και υπερηφανεύονται που καταπατούν τους Νόμους.

Την ώρα που οι τιμές καυσίμων σε όλη την Ελλάδα έχουν πάρει «φωτιά», δυστυχώς δυο συγκεκριμένοι αυτοδιοικητικοί δήμαρχοι που γράφουν τους νόμους στα Υποδήματά τους, όχι μόνο χωρίς τσίπα μετά τα συνεχή δημοσιεύματά μας, δεν κάνουν τουλάχιστον λίγη οικονομία, δυστυχώς προκαλούν σε καθημερινή βάση τους δημότες και γενικότερα τους πολίτες, κυκλοφορώντας 24 ώρες το 24ωρο τα πολυδάπανα (σε καύσιμα), υπηρεσιακά τζιπ του Δήμου Ξάνθης και του ΥΠΕΧΩΔΕ κάνοντας καθημερινά δεκάδες χιλιόμετρα με το πρόσχημα… υπηρεσιακές ανάγκες, στη πόλη, στα μαγαζιά  τους και στην… Τουρκία!!!



Για μια ακόμη φορά για παράδειγμα ο «Μ» αποθανάτισε το τζιπ του Δημάρχου σε διπλή γραμμή στην οδό 4ης Οκτωβρίου, λίγα μέτρα πιο πάνω από τις ταβέρνες κάτω από το λογιστικό γραφείο της γραμματέως και επί ώρα (σ.σ. Μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 26/5 σε… διπλή γραμμή), για να το παρκάρει όπως πάντα στο σπίτι του, ενώ με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ εξακολουθεί να κάνει ταξίδια και στην Τουρκία ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν!!!!

Ενδεικτικά χθες  για να δείτε τι αντιμετωπίζει ο λαουτζίκος, από έρευνα που κάναμε βρήκαμε τις παρακάτω τιμές στα πρατήρια της πόλης:

  • Τιμές καυσίμων στην Ξάνθη την Πέμπτη 26 Μαΐου:
  • Αμόλυβδη 95 οκτανίων από € 2,219 έως € 2,387
  • Diesel κίνησης από € 1,809 έως € 1,949

ΕΙΝΑΙ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΣΑ!

Και με πιο απλά λόγια… Εμείς θα επαναλάβουμε και πάλι ότι πρόκειται περί «σκανδάλου» στον Υπουργό Εσωτερικών κ.Πέτσα (σ.σ. Αλλά και στον Μάκη Βορίδη) οι τιμές πήραν φωτιά  στα καύσιμα, αλλά δυστυχώς πέρα βρέχει και πολλοί οι Δήμαρχοι Ξάνθης  Μανώλης Τσέπελης και Ντελή Ριτβάν προκαλούν απροκάλυπτα τους πολίτες με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορές τους!!! 

-Κυκλοφορώντας και για τις ιδιωτικές και προσωπικές τους δουλειές τους, με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα!!! Πως οι υπηρεσίες εγκρίνουν τα καύσιμα και τις υπέρογκες δαπάνες, πράγματι αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα…

-Ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι αποτελούν και της απολύτου έγκρισής σας!!!

-Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, βάλε φραγμό στην αδίστακτη προκλητική σπατάλη κάποιων δημάρχων που ενώ ο λαός υποφέρει, αυτοί κάνουν λεζάντα και υπερηφανεύονται ότι καταπατούν τους Νόμους και δεν τολμάει να τους ελέγξει κανείς! Και προκαλούν τους πολίτες….!

Βάλε τέλος στη συγκεκριμένη λειτουργία που είναι σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος!!!

-Εκτός κι αν… δεν επαρκεί ο «μισθός» των δημάρχων που μπορούν να λειτουργούν ασύδοτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου