ΠΗΓΕ ΑΡΧΕΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ Κριτσίνη κατά Γ. Τσιτιριδη και πρώην Δημάρχων, για παλιές εταιρείες του Δήμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το αποκάλυψε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Δήμαρχος Αβδήρων, ζήτησε 250.000 ευρώ για να κάνει νέο υδατόπυργο η ΔΕΥΑ στο Ζυγό!

-Δικαίωμα όλων να κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Αβδήρων, δεν  γνωρίζω αν ο κύριος Κριτσίνης κατέβει υποψήφιος με τον Πάνο Αμβροσιάδη, μαζί μας τον θέλουμε τον Σπύρο Γαλανόπουλο.

Στο αρχείο πήγε η μήνυση του  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων Σάκη Κριτσίνη, σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε χθες μιλώντας στην εκπομπή “ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” του Next tv ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Πρόκειται για μήνυση που είχε κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου τον Σεπτέμβριο του 2020 από τον Σάκη Κριτσίνη με το αιτιολογικό ότι «κατά την συνεδρίαση της 22 Σεπτεμβρίου 2020, «τον προπηλάκισαν επειδή μετέδιδε… ζωντανά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων» και σε αυτήν διατύπωνε μερικά από τα… αναπάντητα όπως ανέφερε ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη μεταξύ των οποίων ήταν και τα παρακάτω:

1. Το ΑΦΜ της κοινωφελούς επιχείρησης εάν είναι σύννομο δεδομένου ότι δεν ελέγχτηκαν οι τρεις πρώην εταιρείες, δεν έκλεισαν τα ΑΦΜ των υπό συγχώνευση εταιρειών;

2. Ο λογιστής που πήρε εντολή να συγκεντρώσει όλα τα φορολογικά στοιχεία των τριών πρώην επιχειρήσεων, γιατί δεν μπόρεσε να τα συγκεντρώσει και παραιτήθηκε;

3. Τι κατάλαβαν οι ορκωτοί λογιστές που ορίστηκαν το 2015 με την 25/21.01.2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και παραιτήθηκαν παρόλο που τους παρακαλέσατε να κάνουν αίτηση για να παραμείνουν και άλλο χρονικό διάστημα;

4. Τι άλλαξε και υιοθετήσατε τελικά την σταθερή άποψη του κ. Αντωνιάδη ότι μόνο με τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση των εταιρειών και πήρατε την απόφαση 347/2015 μετά από ένα χρόνο περίπου στις 22/12/2015 αποφασίζοντας ΟΜΟΦΩΝΑ να καλέσετε τελικά τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης;

5. Για ποιο λόγο κ. Τσιτιρίδη κρατούσατε ένα χρόνο στο συρτάρι σας την ομόφωνη απόφαση και όχι μόνο δεν την εκτελέσατε αλλά την φέρατε μετά από ένα χρόνο στις 14/11/2016 με την υπ. αριθμ. 271/2016 απόφαση και την ανακαλέσατε κατά πλειοψηφία.

6. Για ποιο λόγο κ. Τσολακίδη στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ενώ είπατε ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα της ανάκλησης αλλά δεν το καταψηφίσατε και δηλώσατε ΠΑΡΟΝ και εσείς και ο κ. Καλιαμπάκας;

7.Για ποιο λόγο εφόσον ορίστηκαν ορκωτοί εκ νέου ο κ. Μανουσάκης και η κα. Αμπατζή μετά την τροποποίηση της 271/2016 και την απόφαση 27/201 στις 23/01/2017 αλλά αναλάβατε και υπογράψατε την σύμβαση με το Δήμο Αβδήρων μετά από 14 μήνες στις 08/03/2018 κλπ καταλήγοντας ως εξής:

«Εδώ δεν μιλάμε πλέον για πιθανή διαπλοκή αλλά για τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ… Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι τα ερωτήματα αυτά τα καταθέσαμε στην δικαιοσύνη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους. Αυτά που δεν τόλμησαν να απαντήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα κληθούν να τα απαντήσουν εκεί. Η υπόθεση θα φτάσει στο τέλος και δεν θα επιτρέψουμε, ως μείζονα αντιπολίτευση, να φορτωθούν στο τέλος πρόστιμα, προσαυξήσεις και όλα τα βάρη να τα πληρώσουν οι ανυποψίαστοι δημότες μας».

-Χθες όπως αποκάλυψε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, η παραπάνω μήνυση ωστόσο πήγε στο ΑΡΧΕΙΟ! Κάτι που γνωρίζει και ο λαλίστατος Κριτσίνης φυσικά, μόνο που αυτή τη φορά.... δεν προσκάλεσε τα Τούρκικα κανάλια και τον γνωστό Κρεοπώλη με τον Καρυποίδη για να κάνει δηλώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου