Χιλιάδες ευρώ πάλι ο ΤΣΑΜΟΥΡ! Χωρίς τεχνική μελέτη και σύμβαση, «φρεσκάριζε» χθες και το δημοτικό Αμφιθέατρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ξαφνικά ο Δήμαρχος Τσέπελης «θυμήθηκε» παραμονές του συνεδρίου των γραμματέων των Δήμων να φρεσκάρει και το δημοτικό αμφιθέατρο! Χωρίς σύμβαση, χωρίς μελέτες, χωρίς άλλες προσφορές, πάλι χιλιάδες ευρώ πάλι στον Τσαμούρ!!!







Δεν ξέρω τι είναι αυτό που αναδεικνύει την  Γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία  Ψωμάς σε  Νο 2 πλέον του  Δήμου Ξάνθης, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνει «πέρα» και τον Φανουράκη που προς το παρόν… αρκείται στο να υπογράφει τα πάντα…

Ωστόσο και εν όψει του Συνεδρίου  των Γενικών γραμματέων από την ερχόμενη Πέμπτη στη Ξάνθη, έγινε αυτό που… ήθελε! Επέβαλε στον Δήμαρχο  Τσέπελη να κάνει ένα γενικό… lifting στο Δημοτικό Αμφθέατρο Ξάνθης, προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους συνέδρους γραμματείς αλλά και Δημάρχους!!! 

-Φρεσκαρισμένο και βαμμένο, όπως έγινε την τελευταία στιγμή και με την υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας.  Και μιλάμε για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ και πάλι χωρίς καν να πάρει μια ακόμη προσφορά!!! Επειδή ο Τσαμούρ θα κατέβει μαζί του υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Τελευταία στιγμή λοιπόν και πάλι ο Δήμαρχος Τσέπελης…επιστράτευσε τον γνωστό Τσαμούρ (σ.σ. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι μπογιαντζήδες…) και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ και ΣΥΜΒΑΣΗ και με προφορικές εντολές, ο δημοτικός μας μπογιατζής, ξεκίνησε την… «ανακαίνιση», χωρίς καμιά διαφάνεια, χωρίς καμιά προσφορά από αλλού, χωρίς καμιά νόμιμη διαδικασία!!! 

Που σημαίνει… και πάλι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, χωρίς καμιά σύμβαση, μελέτη των εργασιών κλπ .

-Πως θα πληρωθεί ο Τσαμούρ; Το πιο πιθανό και πάλι όπως…πλήρωνε με… τροφοδότες λογαριασμούς επί Αειμνήστου Αμοιρίδη και Στυλιανίδη ο Τσέπελης!

Πρώτα πλήρωνε με δικά του λεφτά και μετά  με απευθείας αναθέσεις, έκλεινε και ... λογιστικά το πρόβλημα!!!!

Και μιλάμε –επαναλαμβάνω- για χιλιάδες ευρώ για μια ακόμη φορά ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ και με την αντιπολίτευση ως συνήθως… ΑΠΟΥΣΑ από παντού.

(σ.σ. Να υπενθυμίσω ποιοι τότε θα έστελναν στον Εισαγγελέα για τους τροφοδότες λογαριασμούς του Τσέπελη στην εταιρεία που οργάνωνε τα καρναβάλια; Δημήρης Μπένης, Θ. Ξυνίδης κλπ)

10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΝΟΥΑΡΔΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ

Κι ενώ ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τι θα «κοστίσει» συνολικά στον Ξανθιώτικο λαό το ΣΥΝΕΔΡΙΟ των γραμματέων των δήμων που ξεκινάει την Πέμπτη το πρωί… ο Φανουράκης υπέγραψε μετά την απευθείας ανάθεση των 10.000 ευρώ για ήχο στον Νουάρδο από τη Δράμα!!!! Παλιό γνώριμό του  από την εποχή των Καρναβαλιών…

-Δήμος Τσέπελη, δήμος απευθείας αναθέσεων και… λεφτά υπάρχουν!!!  Και άφθονα μάλιστα…





































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου