Δήμος...Κολοράντο! Πόσες χιλιάδες ευρώ κ.Πέτσα!; Θα στοιχίσουν στους Ξανθιώτες ο Τσαμούρ, τα γεύματα και οι παρλάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια


Έρχονται δύσκολες μέρες μας λες κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά πληθώρα, ειδικών συμβούλων, συνεργατών, αντιδημάρχων, αντιπροέδρων και «κολλητών» εισπράττουν υψηλές αντιμισθίες χιλιάδων ευρώ με αδιαφάνεια, χωρίς να κάνουν τίποτα!

*Σε εποχές που ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος και όχι μόνο το ένα συνέδριο πίσω από το άλλο και απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ!

Ή  ο Δήμος Ξάνθης ανήκει σε άλλη χώρα και έχει μπόλικο χρήμα για να ξοδεύει σε συνέδρια, εκδηλώσεις, παρλάτες (πανηγύρια) και απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε «εκλεκτούς» του Δημάρχου Τσέπελη και της Γενικής γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά ή οι Ξανθιώτες κακώς… διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και τα ακριβά καύσιμα…

Αφού μάλλον η Ξάνθη με Δήμαρχο τον Τσέπελη, είναι πλέον το… «Κολοράντο» των Δήμων εν Ελλάδι…!

Ειλικρινά μιλάμε για Πανελλήνιο ρεκόρ…


Χιλιάδες ευρώ για να διοργανωθεί στη Ξάνθη το ετήσιο συνέδριο των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών. Σε γεύματα, δώρα, απευθείας αναθέσεις, ήχους, ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, φωτογραφίσεις  κλπ. Τελικό ποσόν που πλήρωσαν οι Ξανθιώτες; 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

Χιλιάδες ευρώ για την οργάνωση συνεδρίου των Δήμων με… Ποτάμια που έγιναν πριν λίγους μήνες και πάλι στη Ξάνθη με τους Σάββα Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη κλπ πρώτους και καλύτερους στα γεύματα!!! Τελικό ΠΟΣΟΝ που κόστισε στο Δήμο Ξάνθης;;; Μα και πάλι κανείς δεν ξέρει.


Αποκαλυπτήρια προτομής για τους Εβραίους; Στη Ξάνθη και πάλι… γεύματα, απευθείας αναθέσεις, η… σημαία κουρελόχαρτο στο έδαφος και τελικό κόστος;  Όσους κι αν ρωτήσαμε, κανείς δεν γνώριζε…

Αλλά και η αντιπολίτευση και πάλι ΑΠΟΥΣΑ. Δεν ρώτησε καν τι πλήρωσαν οι δημότες!!! Απλά κάποιοι από αυτούς πήγαν στα ....γεύματα μετά των γυναικών!

- Και οι απευθείας αναθέσεις και πάλι χιλιάδων ευρώ!!!


Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων. Με Πρόεδρο τον Ηλία Ασκαρίδη, διπλάσιο κόστος από τις προηγούμενες χρονιές και ιδιαίτερα υψηλές… τιμές σε καθηγητές μουσικής, μαέστρους και προσκεκλημένους. Τελικό κόστος. Περιμένουμε να μας δώσει αναλυτικό λογαριασμό η… Φένια Τσαγκάλα των 92 ψήφων ή ο… Τάσος Θεοδωρίδης που την ψήφισε με δυο χέρια… αντιπρόεδρο!!!! 

Και ο Δήμαρχος Τσέπελης φωτογραφία στο μπαλκόνι με την Έλλη που βολτάρει μαζί του στο ΥΠΗΡΗΣΙΑΚΟ τζιπ και φόντο...τα σχολεία!

Και τέλος το Συνέδριο των Γραμματέων των Δήμων της χώρας που γίνεται και σήμερα και αύριο στη Ξάνθη και που έχουμε φυσικά χάσει το λογαριασμό για το πόσο θα μας κοστίσει…!

Αφού μόνο ο ήχος ύψους 10.000 ευρώ δόθηκε με απευθείας ανάθεση σε επιχειρηματία της Δράμας, χιλιάδες ευρώ και πάλι στον γνωστό Τσαμούρ!!!

(σ.σ. Πήρε και το καθάρισμα της πλατείας στην Πασχαλινή επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ξάνθη!!!).

Και φυσικά άλλη μια απευθείας ανάθεση σε γνωστό ηλεκτρονικό Μέσον που διαφημίζει ότι είναι μέλος της… Διοίκησης του Δήμου Ξάνθης.

  • Πραγματικά έχουμε χάσει όλοι τον λογαριασμό…
  • Δήμος Ξάνθης ή Δήμος Κολοράντο και Τσέπελη!


(σ.σ. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στις χιλιάδες ευρώ που μας κοστίζει ο «πλουτίσας» από την Αυτοδιοίκηση Τσέπελης, έχοντας μετατρέψει το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του Δήμου Ξάνθης σε… ΙΧ! Πηγαίνοντας όχι μόνοι στις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά του αλλά και στα τσίπουρα και τις βόλτες του άλλοτε με την σύζυγό του κι άλλοτε με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά...!

Απίστευτες στιγμές, που πράγματι θα μείνουν ιστορικές για τη Ξάνθη με έναν δήμαρχο που λέγεται Τσέπελης Μανώλης!).








































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου