ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ: Εγώ θα κατέβω ανεξάρτητος υποψήφιος ενώ ο Πετρίδης με το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και Πρόεδρος των Επιμελητηρίων ΑΜΘ απάντησε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τις Περιφερειακές εκλογές του 2023. Το 2019 πήρε 49.23% την δεύτερη Κυριακή!

-Δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τον κύριο Σιμιτσή και μου είναι αδιάφορο αν θα τολμήσει να κατέβει (εκ νέου) υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Πετρίδη ή με τον Μέτιο!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, απάντησε χθες στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις Περιφερειακές εκλογές του 2023.

Κι ήταν ξεκάθαρος, την ίδια ώρα που ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης και πρώην στενός του συνεργάτης Μιχάλης Αμοιρίδης ισχυρίζεται ότι «δεν θα μπορέσει κάνει ψηφοδέλτιο…», καθώς παράλληλα φουντώνουν και οι φήμες ότι «θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής και ειδικός συνεργάτης του Προέδρου της ΠΕΔ Γιώργος Πετρίδης.

Ποιες ήταν οι απαντήσεις του Τοψίδη.

     1.Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, πράγματι είναι κουμπάρος του. Αυτός τον πάντρεψε.

   2. Θα είναι παρών και θα κατέβει όπως και στις εκλογές του 2019, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Άλλωστε χωρίς κόμματα και μηχανισμούς και παρεμβάσεις, πήρε στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 ποσοστό 49.23%. Ποσοστό τεράστιο ειδικά για την συγκεκριμένη καιρική συγκυρία, αλλά και την λάσπη και τον πόλεμο που αντιμετώπισε από τους κομματικούς μηχανισμούς

  3. Ο Γιώργος Πετρίδης,  θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ.  Εγώ θα είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Περιφερειάρχης.

  4. Δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τον κύριο Σιμιτσή και μου είναι αδιάφορο (σ.σ. αν θα τολμήσει ...)  να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον κύριο  Πετρίδη ή με τον κύριο Μέτιο!

5. Το ψηφοδέλτιό μου είναι έτοιμο, είμαστε κι εγώ και οι συνεργάτες μου πανέτοιμοι για τις επόμενες εκλογές από τώρα.

 ( σ.σ. Το δικό μας ερώτημα. Ο Μιχάλης Αμοιρίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την στήριξη του Τσέπελη, του Τσαμούρ, του Χατζηευαγγέλου,  της  Φένιας  και των...κορών της Πηνελόπης!!! )

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου