ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ: Την Δευτέρα 9 Μάϊου το ετήσιο Γενικό Ιερατικό Συνέδριό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με σκοπό τον πληρέστερο καταρτισμό του Ιερού Κλήρου στην άσκηση του ποιμαντικού του έργου η καθ΄ ημάς Ιερά Μητρόπολη την προσεχή Δευτέρα 9 Μαΐου ε.ε, πραγματοποιεί το ετήσιο Γενικό Ιερατικό Συνέδριό της, επ΄ ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, προστάτου του Ιερατικού Συνδέσμου Ξάνθης «Ο Ποιμήν ο Καλός».

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος και την τέλεση του μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων Κληρικών θα αρχίσουν οι εργασίες του Συνεδρίου, στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού. 

Κύριος ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδωνας Βασιλάκος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Θηβών, Διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού και υπεύθυνος νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λειβαδίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Χαρακτηριστικά της ιερωσύνης μέσα από τη ζωή και το λόγο των πατέρων της εκκλησίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου