Τα ξέρει Μέτιο ο Κυριάκος ;;; Ο Δήμος πλήρωσε 582 ευρώ στη Σοφία Ψωμά για το 3ήμερο συνέδριο της Ν.Δ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η αποκάλυψη του «Μ» προκάλεσε… πανικό σε Δήμαρχο Τσέπελη, Φανουράκη και Τζανόγλου!!!! Οι δημότες πληρώνουν και τις… φιλοδοξίες της γραμματέως του Δήμου.

-Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με 134 ψήφους χάρις στην ποσόστωση, εκλέχθηκε η Σοφία Ψωμά με την στήριξη Μέτιου, Τσέπελη, Αντώνη Πασχάλη και Μιχάλη Αμοιρίδη!! Συμμετείχε εκεί με λεφτά του Δήμου Ξάνθης!

ΠΑΝΙΚΟ προκάλεσε η αποκάλυψη σε Δήμαρχο Τσέπελη, Φανουράκη και Τζανόγλου αλλά και στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο τον οποίο ευθέως πλέον όλοι εμφανίζουν να προωθεί μαζί με τον ειδικό του σύμβουλο Παντελή Πασχάλη υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. αδιαφορώντας για τις και εκ του Νόμου συνέπειες!!!!  Αλλά και οτι με τον τρόπο αυτό, "βουλιάζει" τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ξάνθη.

Καθώς οι δημότες της Ξάνθης πληρώνουν πλέολν  και τις… φιλοδοξίες της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης, η οποία μάλιστα έβγαλε στο fb και ανάλογη φωτογραφία από την οποία απουσιάζει ο κυβερνητικός βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγιρίδης –τον οποίο εμφανίζουν… «καμένο» χαρτί! - και εμφανίζονται σε αυτήν ο Μέτιος με τον… Μιχάλη Αμοιρίδη και τον εκ Βόλου γαμπρό και έμμισθο ειδικό σύμβουλο Αντώνη Πασχάλη (σ.σ. Αλήθεια πόσα εισπράττει κάθε μήνα;) και ο οποίος εξελέγη επίσης στο Πολιτικό συμβούλιο!!!

Τι προέκυψε από το ρεπορτάζ; Ότι ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΑ πλήρωσε 582 ευρώ για οδοιπορικά στην γραμματέα του Δήμου Ξάνθης στο 3ήμερο 6.5.2022 έως 8.5.2022 που έγινε το συνέδριο, εν γνώσει του ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

Το ερώτημα όλων των Ξανθιωτών και κυρίως των Νεοδημοκρατών!!!

-Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Κυριάκος; Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Νέζης; Αφού το κόμμα της Ν.Δ. και ο Πρόεδρός του, ΒΑΘΥΤΑΤΑ εκτίθενται από αυτό; Να πληρώνουν δηλαδή οι δημότες για να συμμετάσχει στο συνέδριο της Ν.Δ. μια υψηλόμισθη υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης;;; Η Γενική γραμματέας;

-Γνωρίζει Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ο Δήμος πλήρωσε 582 ευρώ για οδοιπορικά στη Σοφία Ψωμά για το συνέδριο της Ν.Δ!;;; Και την εκεί 3ήμερη παρουσία της; Κι οτι η κυρία αυτή μάλιστα, φωτογραφιζόμενη μαζί σου....επιβεβαιώνει μάλιστα πήρε τα 582 ευρώ για το 3ήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, για....το συνέδριο του κόμματος;;; 

(σ.σ. Δείτε την φωτογραφία στην οποία το ίδιο το κόμμα της Ν.Δ. επιβεβαιώνει οτι βρίσκονταν στο συνέδριο η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης με λεφτά του Δήμου Ξάνθης!!! 582 ευρώ!!!)

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ… ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ!

Και στο ρεπορτάζ. Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με 134 ψήφους χάρις στην ποσόστωση, εκλέχθηκε η Σοφία Ψωμά με την στήριξη Μέτιου, Τσέπελη, Αντώνη Πασχάλη και Μιχάλη Αμοιρίδη!!

Γεγονός που επιβεβαίωσε η ίδια, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία περιχαρής στο fb.

Προσδοκώντας φυσικά να μπει και στο… .ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, ώστε με το ζόρι να μας κάνει όλους να… ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ αυτήν την Νέα Δημοκρατία!!!

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρική γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, Πειραιώς 62 Μοσχάτο, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, μετά και από σχετική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περιμένουμε να δούμε που κόπηκε το εισιτήριο της κυρίας Ψωμά και όχι μόνο φυσικά από την εκεί 3ήμερη διαμονή της…! Καθότι αυτές τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις αποτολμούσε!

Να σημειώσουμε ότι για το Πολιτικό γραφείο της Ν.Δ. εκλέχτηκε και ο Αντώνης Πασχάλης που πήρε 221 ψήφους.

Δείτε και τη σχετική απόφαση, που είναι πρωτόγνωρη και πρωτοφανής για τα ιστορικά δεδομένα του Δήμου Ξάνθης, καθώς στην απόφαση δεν αναγράφεται ούτε καν ο σκοπός του 3ημέρου της στην Αθήνα!!! Δείτε την πολιτική ξεφτίλα!!! Με λεφτά του Δήμου Ξάνθης παράνομα να κάνει πολιτική μόστρα η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης; Εισαγγελέας και επιθεωρητές για την προστασία του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος; ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ; Ελεγκτικό συνέδριο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου