Απ. Ελευθεριάδης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης: «Έτοιμοι να υποδεχθούμε στην όμορφη περιοχή μας τους 200 Γενικούς Γραμματείς του Συνεδρίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια


200 άτομα σύνεδροι θα επισκεφθούν με λεωφορεία τον όμορφο τόπο της Σταυρούπολης Ξάνθης, όπου εκεί ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης μαζί με τις Υπηρεσίες Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης κ. Απόστολο Ελευθεριάδη, θα υποδεχτούν τους Γενικούς Γραμματείς του Συνεδρίου στους όμορφους χώρους της περιοχής μας.

  Όμορφα μέρη που με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης κ. Απόστολου Ελευθεριάδη, έχουν καθαριστεί από άκρη προς άκρη, όπως αρμόζει σε ένα δήμο που σέβεται τους πολίτες και τον εαυτό του. Η καθαριότητα έχει ξεκινήσει από τον Σταθμό, το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης, το Δασαρχείο, την Πυροσβεστική και τελείωσε σε κάθε δρόμο του όμορφου χωριού μας.

  Και ο Δήμαρχος Ξάνθης και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης είναι εκεί κάθε ώρα και κάθε στιγμή για να κάνουν το καλύτερο για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

  • Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης
  • Απόστολος Ελευθεριάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου