ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ… 2άδα ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο όταν του είχα ζητήσει το πιο απλό πράγμα του κόσμου…

Να μείνει Περιφερειάρχης των πολιτών  αν θέλει να επανεκλεγεί κι όχι… «ομαδάρχης» του Τσέπελη και γενικά… κάθε Τσέπελη,  τον οποίο έκανε Πρόεδρο στη ΔΙΑΑΜΑΘ αν και απόφοιτος δημοτικού, για τους λόγους που όλοι μας λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν μας άκουσε ο Χρήστος, αλλά βγήκε μες την καλή  χαρά μαζί με όλη την παράταξή του στο My club για να προκαλέσει και τη νοημοσύνη μας, μαζί με τον Τσέπελη και όλη την «παρέα» των απευθείας αναθέσεων, της αδιαφάνειας και της νοοτροπίας, του γράφουμε τους Νόμους στα παλιάυποδήματά μας..!

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να προσέξει πρωτίστως από δω και πέρα ο Μέτιος, είναι να μην την  «πατήσει» όπως ο απόφοιτος δημοτικού και μείνει και εκτός δυάδος την 2η Κυριακή, γιατί τον «περιμένουν» πάρα πολλοί στη «γωνία»!!!

Καθότι με γυρολόγους και «εξαγορασμένους» συμβούλους, εκλογές δεν κερδίζοντα Χρήστο μου δεν κερδίζονται! 

(σ.σ. Και το ανέκδοτο του Μαίου 2022.... Η Φένια των 92 ψήφων, θα κατέβει υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Μέτιος στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές...! Και τον Μιχάλη Αμοιρίδη με τον Δόντσο...Μη ξεχάσετε κι αυτούς να τους πάρετε μαζί σας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου