Να ενημερωθεί για την ανάδειξη των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Γκέρυ ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη εχθές ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμ. Τσέπελης και οι δυο άνδρες βρέθηκαν στον χώρο λίγο μετά τις 11 το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Λίγο μετά τις 11 το πρωί συναντήσαμε εντελώς τυχαία τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη και τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμ. Τσέπελη, έξω από την είσοδο του αύλειου χώρου στο Γκέρυ και ρωτώντας τους τον λόγο αυτής της συνάντησης, ενημερωθήκαμε πως στα πλαίσια των δεσμεύσεων Κουρτίδη για αξιοποίηση και ανάδειξη του συγκεκριμένου ιστορικού για την Ξάνθη χώρου, ο Δήμαρχος Ξάνθης ζήτησε μια ενημέρωση, όπως και έγινε.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον και τον ζήλο που δείχνει για να επιτευχθεί η δέσμευση την οποία είχε αναλάβει δημόσια στην συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει με την ανάληψη των καθηκόντων του για αξιοποίηση και ανάδειξη του συγκεκριμένου ακινήτου, ιδιοκτησίας της Αντιπεριφέρειας.

Ενώ ο Κώστας Κουρτίδης, ανέπτυξε το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον χώρο αυτό, το οποίο σίγουρα θα μπορέσει να αποτελεί με την αξιοποίησή του και ένα σημείο αναφοράς για την Ξάνθη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου