ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΝΟΥΡAΚΗ Η «ΙΣΤΟΡΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝO ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ… ΔΕΝ ...«ΑΝHΚΕΙ» ΣTΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ "ΧΑΡΙΣΤΙΚΑΝ" ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πολλοί με ρωτάνε για ποιο λόγο «τρέμει και φοβάται» τόσο πολύ τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη ο Δήμαρχος Τσέπελης με αποτέλεσμα να «προκαλέσει» αυτή τη φορά και τη νοημοσύνη όλων μας –για την ακρίβεια έγραψε αυτήν τη φορά την «ιστορία» του Δήμου Ξάνθης!!! – με το γνωστό θέμα του «παιδότοπου» και το «χάρισμα» των προστίμων 54 χιλιάδων ευρώ!!!

Ειλικρινά αυτά είναι…  «δικά τους» και δεν με αφορούν…!

Σίγουρα όμως από δω και πέρα με την «ιστορία» που άνοιξαν, όχι μόνο ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ τον Δήμο Ξάνθης, αλλά στην ουσία αν διαβάσει κανείς την απόφαση της 3μελούς Επιτροπής, αντιλαμβάνεται ένα απλό πράγμα!!!

-Αφού από τη μια κατέθεσαν αγωγή κατά του Δημοσίου που θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβρη 2022 ενώ από την άλλη, έχει με την αίτηση που καταθέτουν, αυτοδικαίως ο συγκεκριμένος χώρος γίνεται ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ!!!

Τότε γιατί είτε δεν ανέβαλαν την απόφασή τους για μετά τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 και… «βιάστηκαν» τόσο πολύ να «ΣΒΗΣΟΥΝ» τα πρόστιμα του «παιδότοπου»;;;

(σ.σ. Αλήθεια ο Δήμαρχος Τσέπελης έχει ακόμη αντιληφθεί λίαν συντόμως τι θα αντιμετωπίσει ο ίδιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τους Ασκούς του Αιόλου που ήδη «άνοιξε» η συγκεκριμένη απόφαση; Καθότι αυτός ΓΚΡΕΜΙΣΕ μάλιστα και το KALIBAR  ενώ ...  ΔΕΝ ανήκε στον Δήμο Ξάνθης!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου