Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από το τριήμερο που είχαμε μπαράζ διαρρήξεων και καταστροφών αυτοκινήτων και καταστημάτων στην Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Και ενώ η δικαιοσύνη άφησε τους δράστες ελεύθερους με περιοριστικούς όρους, τα θύματά τους δεν έχουν ακόμη αυτοκίνητο στα χέρια τους. Ποιος θα μας αποζημιώσει για αυτό κύριοι δικαστές.

Συμπληρώνονται σήμερα δύο εβδομάδες από την ημέρα που είχαμε το μπαράζ διαρρήξεων και καταστροφών αυτοκινήτων και καταστημάτων της Ξάνθης και όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι δράστες παρά το γεγονός ότι συνελήφθησαν από την αστυνομία που λειτούργησε άψογα, αφέθηκαν ελεύθεροι από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Δύο εβδομάδες και πολλοί από τους Ξανθιώτες που είδαν κατεστραμμένα τα οχήματά τους, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τα έχουν στα χέρια τους και να τα χρησιμοποιούν, λόγω έλλειψης υλικών στις αντιπροσωπείες και ακόμα ένα ερώτημα το οποίο δημιουργείται, είναι το ποιος θα πληρώσει τον κάθε έναν από εμάς, για τις ημέρες ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα όλο αυτό το διάστημα κύριοι Δικαστές!!!

Αν οι δράστες έσπαζαν και ρήμαζαν το δικό σας αυτοκίνητο και τα μαγαζιά σας κύριοι της Ελληνικής δικαιοσύνης πως θα αισθανόσασταν!!! 

Ποιος θα μας πληρώσει τις επιπρόσθετες ζημιές που προκάλεσαν στα οχήματά μας και δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου