Γιατι τον «ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ» ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ; Πως κυκλοφορεί ο Δήμαρχος Μύκης το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ... παράνομα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την… «λεζάντα»  και προβολή του άφαντου βουλευτή της Ν.Δ. ανέλαβε ο Δήμαρχος Μύκης που παθαίνει «αλλεργία» όταν ακούει τη λέξη… Πομακοχώρια!!!!

-ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο… ΜΕΤΕ;

*Πως «καλύπτεις» εσύ ο Σαρακατσάνος πολιτικός έναν φερέφωνο του Τούρκου Πρόξενου που χαρακτηρίζει τα Πομακοχώρια… «Τουρκοχώρια» και κυκλοφορεί παράνομα ένα τζιπ που δεν έχει ούτε…ασφάλεια για να πηγαίνει στο κτηματομεσιτικό του γραφείο;;;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριντβάν  νομίζοντας ότι έτσι θα έχει… «πολιτική προστασία» από την μια για τις συνεχείς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ του ενέργειες, αφού παθαίνει «αλλεργία» κάθε φορά που ακούει τη λέξη Πομακοχώρια, τα οποία χαρακτηρίζει… «Τουρκοχώρια» κι από την άλλη για τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις του, την ίδια ώρα που ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. και γραμματέας του Δήμου Πετσενίκ Αδνάν… υπερηφανεύεται βέβαια ότι… έφυγε από το κόμμα!!!

Ωστόσο αποτελεί χειρίστου είδους παλαιοκομματική πολιτική, την παραλαβή δυο μηχανημάτων έργου με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, να την χρεώνει στον άφαντο βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη, νομίζοντας ότι έτσι του… προσδίδει πόντους!!!

(σ.σ. Και μάλιστα όταν γνωρίζουν όλοι ότι ο προστάτης τους Ψευτομουφτής Αμέτ Μετέ χαρακτηρίζει… ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ τους Έλληνες και πάντα παραμονές των Εθνικών εκλογών τους λέει να ψηφίζουν μόνο… ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!

Λίγες λοιπόν μέρες μετά το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του «Μ» ότι «ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν ΠΑΡΑΝΟΜΑ μετακινείται επί χρόνια ακόμη και όταν ο Δήμος είναι κλειστός  με ΤΖΙΠ του… ΥΠΕΧΩΔΕ να πάει στις προσωπικές του δουλειές και το έχει μετατρέψει σε ΙΧ…!

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ

   1. Πως η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και η Τροχαία εδώ και 2.5 τουλάχιστον χρόνια, επιτρέπουν να κινείται ο Δήμαρχος Μύκης ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ  με ανασφάλιστο όχημα που ανήκει μάλιστα στο ΥΠΕΧΩΔΕ;

  2. Γιατί βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη ενώ γνωρίζεις το ΠΑΡΑΝΟΜΟ των πρακτικών του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν, «καλύπτεις» ένα σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό με την «παραχώρηση» του συγκεκριμένου τζιπ από το ΥΠΕΧΩΔΕ στο Δήμο Μύκης, ΧΩΡΙΣ… χαρτιά και τελικά καμιά «παραχώρηση»;

  3. Γιατί κύριε Σπύρο Τσιλιγγίρη ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ το συγκεκριμένο τζιπ για να μην παρανομήσει, το κυκλοφορεί ο νυν Δήμαρχος και δεν τον ελέγχει κανείς;

 4. Γιατί κύριε Σπύρο Τσιλιγγίρη να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και τα καύσιμα του… Ντελή Ριτβάν για τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ του υποθέσεις, οι δημότες της Μύκης; Κυκλοφορώντας με το Τζιπ του.....ΥΠΕΧΩΔΕ δώρο του....ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου