Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα οδηγείται στον Κορυδαλλό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με κομένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια.
Εντός των πρωινών ωρών αναμένεται να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά την πολύωρη απολογία της, κατά την οποία αρνήθηκε τα πάντα, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ -όπου πέρασε ακόμη ένα βράδυ- και σε λίγη ώρα θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα μεταφερθεί στη γυναικεία, αλλά στη VIP πτέρυγα.

Αυτό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά της, αφού ήδη γίνεται λόγος ότι είναι ανεπιθύμητη στις κρατούμενες των φυλακών.

Εξάλλου, όπως εξήγησαν και οι συνήγοροί της, μετά τη μαραθώνια διαδικασία της απολογίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ανησυχεί για τις συνθήκες κράτησής της και την ασφάλειά της.

  • Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα προαυλίζεται μόνη της.
  • «Είμαι αθώα»

Η κατηγορούμενη ήταν «τέρας ψυχραιμίας», κατά τη μαραθώνια απολογία της, επιμένοντας να αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο τόσο της Τζωρτζίνας, όσο και των άλλων δύο παιδιών της.

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Η 33χρονη μίλησε αναλυτικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας, χωρίς όμως να αφήσει αιχμές εις βάρος του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου