Επανεμφάνιση διαρρηκτών αυτοκινήτων αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τα ακούτε κύριοι Δικαστές!!! Όταν αυτός που παρανομεί δεν τιμωρείται, τότε συνεχίζει να λειτουργεί παρανομώντας, καταστρέφοντας τις περιουσίες των ευυπόληπτων πολιτών.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ για ακόμα μια φορά στις διαρρήξεις αυτοκινήτων που έκαναν την επανεμφάνισή τους στην Ξάνθη, αφού όπως φίλος με ενημέρωσε, τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι (;) δράστες ή δράστης, έσπασε το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου του και έκλεψε από μέσα οτιδήποτε βρήκε.

Και δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε αυτό το περιστατικό, μιας και είμαι παθών από την περίπτωση όπου προ ημερών συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους ανήλικους Δροσερίτες, οι οποίοι αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, άσχετα αν εγώ προσωπικά ακόμη δεν έχω αυτοκίνητο στα χέρια μου, από τη ζημιά την οποία μου προκάλεσαν.

Τότε τα ανέφερα και μάλιστα χτυπούσα το καμπανάκι προς τη δικαιοσύνη, πριν καν ακόμη τους αφήσει ελεύθερους. Σήμερα δυστυχώς, αλλά και συχνά όπως προβλέπω, θα επιβεβαιώνονται οι φόβοι μου, μέχρι να αποφασίσουν, οι τοπικοί άρχοντες, σε συνεργασία με Αστυνομία και Δικαιοσύνη, να επιβάλουν την τάξη στην Ξάνθη που έχει γίνει άντρο κλεφτών, διαρρηκτών και πάει λέγοντας.

Οι φωτογραφίες από το όχημα φίλου το οποίο χτύπησαν οι δράστες τα ξημερώματα της Τρίτης, μιλάνε από μόνες τους και δείχνουν το πλιάτσικο που κάνουν οι κλέφτες στις περιουσίες του κοσμάκη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου