ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Απίστευτους «βανδαλισμούς» στο Νηπιαγωγείο στην πλατεία Μητρόπολης Ξάνθης, κατήγγειλε εργαζόμενη, εκφράζοντας μάλιστα τους έντονους προβληματισμούς της, από την στήλη «Στραβά κι  Ανάποδα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μαρία Μαρία: Καλημέρα στην ομάδα, θα ήθελα εάν μου επιτρέψετε να κάνω αναφορά της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο νηπιαγωγείο που δουλεύω, στην πλατεία Μητρόπολις στην παλιά Πόλη. Το πρωί ανοίγοντας το σχολείο, αντίκρισα το χάος.

Βγαλμένες πεταμένες οι Ρόδες από την αυλή μας που έχουμε δεμένες για διακόσμηση, ξεριζωμένα τα φυτά που φύτεψαν τα μικρά μας και τα φροντίζουν με αγωνία κάθε μέρα περιμένοντας να βγουν τα λουλούδια τους και το χειρότερο, σκουπίδια και ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΤΑ στις σκοτεινές γωνιές της αυλής.  Η έλλειψη παιδείας είναι προφανής, γι'αυτό και κάνω έκκληση έστω και από εδώ. Οι κάτοικοι της περιοχής (διότι αναφορές που έχουμε για τις καταστροφές είναι κυρίως για παιδιά που μπαίνουν και παίζουν, άρα ειναι απο την εδώ γειτονιά) παρακαλώ μάθετε στα παιδάκια σας ότι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σεβόμαστε τον χώρο και τον κόπο των άλλων. Είναι ντροπή η εικόνα που είδαμε το πρωί και η απογοήτευση των παιδιών για τα φυτά τους μεγαλύτερη. Σας ευχαριστώ».

Και το σχόλιο συμπολίτη μας:

«Αναστάσιος Μποζίδης: Οι βανδαλισμοί δημοσίων αλλά και ιδιωτικών χώρων και αντικειμένων (όπως οχημάτων, πάρκων κλπ), τα μηχανάκια με τις κομμένες εξατμίσεις που αναστατώνουν ολόκληρη την πόλη, οι κλοπές, τα σκουπίδια, έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια στην Ξάνθη μας. Αυτά όμως βλέπουν και τα παιδιά μας και παίρνουν παραδείγματα.

Προσωπικά λυπάμαι γι’ αυτό, εμείς τα πληρώνουμε όλα αυτά και όχι το κράτος ή ο Δήμος, αλλά, αυτό που φοβάμαι τελικά είναι μήπως δεν είναι απλά θέμα παιδείας, αλλά κατευθυνόμενες πράξεις... Ελπίζω και εύχομαι να μην δικαιωθώ, γιατί όλο αυτό δέν θά έχει τέλος ποτέ πιά. Αναρωτιέμαι πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ή να το περιορίσουμε κάπως...

  • Τα σέβη μου.»
  • -Να βρεθούν οι ένοχοι, εδώ και τώρα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου