Κατάθεση ΣΟΚ-Την εξέδιδε μαστροπός χωρίς τη θέλησή της: «Με χτυπούσαν άγρια… με αλυσίδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αντί να πάει σε καφετέρια, προκειμένου να εργαστεί βρέθηκε δεμένη και παρά τη θέλησή της αρχικά σε διαμέρισμα και εν συνεχεία σε οίκο ανοχής.

Απίστευτη ιστορία στον Κολωνό, στην Αττική.

«Με χτυπούσαν άγρια… με αλυσίδες», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η κοπέλα.

Απίστευτη ωμότητα και βιαιότητα.

Την εξέδιδε εν τέλει, όπως αποδείχθηκε, Αλβανός μαστροπός.

Βέβαια, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι ο 28χρονος μαστροπός από την Αλβανία, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με έναν 40χρονο και έναν 61χρονο, ήταν πρώην μπράβος, ο οποίος το 2020 είχε πυροβολήσει εναντίον άλλου ατόμου.

Ολα ξεκίνησαν, μέσω διαδικτύου, όταν ο 28χρονος προσέγγισε την συνομήλικη του και της πρόσφερε εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια.

Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 28χρονης, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της.

Ακολούθως, αφού της άσκησε έντονη σωματική βία, την οδήγησε σε οίκο ανοχής.

  • Η σοκαριστική κατάθεση της 28χρονης

Η 28χρονη έδωσε κατάθεση και όλα όσα περιέγραψε, σοκάρουν.

«Με προσέγγισε πριν από δύο χρόνια μέσω εφαρμογής.

Δέχτηκα την πρόταση του να εργαστώ σε δικό του καφέ», ανέφερε αρχικά για το πώς γνωρίστηκαν ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νύχτα που την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα.

«Ένα βράδυ στη λήξη της βάρδιας, είχαμε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με οδήγησε στο διαμέρισμα χωρίς να έχω τις αισθήσεις μου.

Την επόμενη μέρα μου πήρε το κινητό μου, την ταυτότητα μου και άλλα έγγραφα μου και με κράτησε χωρίς τη θέληση μου», σημείωσε η 28χρονη.

«Με χτύπησε άγρια και με οδήγησε σε έναν οίκο ανοχής για να εκδίδομαι», τόνισε η νεαρή κοπέλα, επισημαίνοντας ότι «εκεί το προσωπικό, μου κάλυψε τα σημάδια που είχα σε όλο μου το σώμα από χτυπήματα με αλυσίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου