Άρχισαν και πάλι να κλέβουν μοτοσυκλέτες στην Ξάνθη. Δύο περιστατικά τα ξημερώματα της Κυριακής σε αντικριστές οικοδομές

Δεν υπάρχουν σχόλια


Καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών, να προσέχουν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και να τις κλειδώνουν, γιατί όπως πληροφορίες μου αναφέρουν, άρχισαν και πάλι οι επιτήδειοι να κλέβουν μηχανές από τις πυλωτές των οικοδόμων.
Την Κυριακή τα ξημερώματα μάλιστα, αφαίρεσαν δύο μοτοσυκλέτες στην περιοχή της Κυψέλης από αντικριστές οικοδομές, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσουν να κλέβουν και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

  Καλό θα είναι και όλοι οι Ξανθιώτες να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και να παρατηρούν τις γειτονιές που διαμένουν, μήπως και εντοπίσουν άτομα που κινούνται ύποπτα, όχι μόνο για να τους αποτρέψουν, αλλά και για να δώσουν όσες πληροφορίες μπορούν σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψή τους.

  Ο καιρός περνάει, η μικροεγκληματικότητα αυξάνεται στην Ξάνθη και οι αρμόδιοι φορείς δεν λένε να συγκαλέσουν μια έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι πάταξης της μικροεγκληματικότητας, αλλά και να ληφθούν αποφάσεις εφαρμογής τους, ανεξάρτητα αν υπάρξει ακόμη και πολιτικό κόστος για κάποιους. Δεν είναι δυνατόν οι αρχές του τόπου, να δέχονται τόσα χρόνια την κατάσταση αυτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου