ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΞ, ΠΩΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΓΩΝΙΩΔΗ»… ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΤΙΜΑ» ΤΩΝ 54.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ… «ΧΑΡΙΣΑΝ» ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ «ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ»!!!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 54.000 ευρώ «διέγραψε», κοινώς… «χάρισε» η γνωστή 3μελής Επιτροπή Φορολογικών Υποθέσεων με Πρόεδρο τον Φανουράκη στον γνωστό παράνομο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ που επί δυο καλοκαίρια (2020 και 2021), λειτούργησε με την ανοχή  και κάλυψη των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών (σ.σ. Που γνώριζε το θέμα από τις δημοσιεύσεις μας…), ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!! Χωρίς να δώσει έστω ένα ευρώ στον Δήμο Ξάνθης και φυσικά είναι γνωστό γιατί οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης σε αντίθεση με το καλοκαίρι 2019, δεν έβαλαν ούτε ένα πρόστιμο αλλά και γιατί και η αστυνομία Ξάνθης ΑΔΡΑΝΗΣΕ!

Όταν λοιπόν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4/4 βγήκε το πρωτοσέλιδο του «Μ», ο Φανουράκης –ονόματα δεν λέω…- πανικόβλητος άρχισε να παίρνει τηλέφωνο σε συγκεκριμένα πρόσωπα και να τους λέει, «αύριο ο Μαχητής γράφει αυτά κι αυτά… αλλά μην τον πιστεύετε, πριν σας πω εγώ να ψηφίσετε, είχα την… έγκριση των δικηγόρων»!

Όπως είναι γνωστό, ο Φανουράκης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Δέσποινα Χατζηφωτιάδου και ο Σταμάτης Σταματιάδης κι ενώ ο Δήμος βρίσκεται ήδη για το θέμα αυτό σε δικαστική αντιδικία με τον Δημόσιο!

-«Χάρισαν» 54.000 ευρώ στον γνωστό Παιδότοπο στον οποίο αφανής εταίρος είναι πρωτοκλασάτος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη!!!

Κατανοητός ο ΠΑΝΙΚΟΣ του Φανουράκη, αλλά στο τέλος θα μας «πείσει» ο εν λόγω κύριος ότι… ΔΕΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ αυτός τις υπογραφές των μελών της Σχολικής Επιτροπής αλλά ο… Πρόεδρος Καραπαπάζογλου ή ο Στέφανος Ιγιαννίδης!!! Λέω…!

(σ.σ. Φυσικά εγώ επιμένω στο συγκεκριμένο θέμα… Εισαγγελέας για μας ή γι’ αυτούς!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου