Κώστας Κουρτίδης με Τσέπελη, Φανουράκη και Ψωμά στη περιοχή Σταυρούπολης. ΄Άσχημο το κλίμα για τον Δήμαρχο....

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πόσο έχει "αλλάξει" το κλίμα απο τον Ιούνιο 2019 που Τσέπελης, Σπύρος Τσιλιγγίρης και Φανουράκης  "πανηγυρίζανε" που .... "τελείωσαν" τον Κοντό!!!!
Πως αλλάζουν οι....καιροί! Σε μόνιμο  .... συνοδό του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη τον οποίο χαρακτηρίζει...ανερχόμενη πολιτική δύναμη μετά την αποχώρηση Αλέξανδρου Κοντού, αφού η Ν.Δ. επιθυμεί να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης προκειμένου να πάρει τουλάχιστον μια έδρα, έχει αναχθεί πλέον ο Δήμαρχος Τσέπελης με την γνωστή "παρέα" του Δήμου, πανικόβλητοι ότι το μαύρο χάλι της Ν.Δ. τοπικά, θα έχει "κοστίσει" και σε αυτόν...! 

Αφού παρά την στήριξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, βγάζουν και μόνο που ακούν το όνομά του, οι ψηφοφόροι του Κινήματος..! 

Δείτε ωστόσο τις παρακάτω δυο  φωτογραφίες για να δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει το κλίμα μέσα σε δυο χρόνια και 10 μήνες!


Να υπενθυμίσουμε λοιπόν για την ιστορία,  οτι πρόκειται για τον ίδιο Δήμαρχο  που στις βουλευτικές  εκλογές του 2019 έμπαινε ... μεσάνυχτα στο γραφείο του νεοεκλεγέντος βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη πανηγυρίζοντας που.... "τελείωσαν| τον....Κοντό", ενώ με ιστορική ανάρτησή του ο Φανουράκης χαρακτήριζε τους Σπύρο Τσιλιγγίρη, Τσέπελη και....Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, τη "νέα δύναμη" της Ξάνθης με τίτλο  ....!"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...!!!" Δείτε την...ισχύ τους!!! 

Και τι άποψη έχει ο Ξανθιώτικος λαός και για τους τρεις ΣΗΜΕΡΑ!!!

Τώρα ο μεν Τσέπελης τρέχει στον ... Κοντό και τον "παρακαλάει" να μην στηρίξει (και κατεβάσει) κανέναν συνδυασμό,ο δε Φανουράκης έχει αναχθεί σε....υποστηριχτή του Κώστα Κουρτίδη αλλά και του....Μιχάλη Αμοιρίδη (!), ενώ ο Νίκος Ευφραιμίδης βρίσκεται πλέον στα....ΑΖΗΤΗΤΑ!!! 

Και το ίδιο φυσικά και ο "άφαντος" Σπύρος  Τσιλιγγίρης!!! 

Σημειώνεται οτι τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης παρά τις στενές επαγγελματικές τους σχέσεις, εγκατέλειψε και ο ... εκ Βόλου γαμπρός και έμμισθος ειδικός σύμβουλος του Μέτιου, Αντώνης  Πασχάλης που προωθεί για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. την....γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, εμφανιζόμενος ως....μεγαλοπαράγοντας της Ν.Δ.!!

Την οποία έκανε τραπέζι το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα κάτω από το γραφείο της!!!  Φαντάζεστε δηλαδή τη Σοφία Ψωμά υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη!!!

Αναλυτικότερα στο ρεπορτάζ με πληροφορίες από το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης:

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης περιόδευσε στα ορεινά της Σταυρούπολης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Απόστολο Ελευθεριάδη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μανώλη Φανουράκη.

Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Δήμαρχος εκκλησιάστηκε στο Μοναστήρι του Άη Γιώργη στη Δρυμιά και στον φερώνυμο Ιερό Ναό στον Δαφνώνα.

Ακολούθησαν επισκέψεις στη Σταυρούπολη, το Νεοχώρι, το Ιωνικό, την Πασχαλιά και το Καρυόφυτο. 

Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης οικοτεχνίας MELIGEYSIS, στα Κομνηνά, η οποία συνοδεύτηκε από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη «Αέρα σ’ μαναχόν κανείται», που γράφτηκε στην ποντιακή διάλεκτο.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Ελευθεριάδης και Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος, τοπικοί σύμβουλοι της ΔΕ Σταυρούπολης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης Γιώργος Χαραλαμπίδης κ.ά. 

(σ.σ. Πάντως το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό στην περιοχή της Σταυρούπολης για τον νυν Δήμαρχο Τσέπελη που έχει χάσει πολλούς υποστηριχτές του, ενώ όσο η Δέσποινα Χατζογλίδου είναι μαζί του, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος του διεμήνυσε ότι "δεν κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιό" του,  ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα κατέβει μαζί του,  τόσο ο Νίκος Ευφραιμίδης, ο Τάσος Θεοδωρίδης  και ένας από τους δυο γιους του Παναγιώτη Ταρενίδη.)






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου