Ούτε η… Καραντόλα μπορεί πλέον να τους «σώσει» κι αυτό το γράφω συνειδητά!!! Η κατάσταση με τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, παράγινε πλέον στο Δήμο Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Είπα κι άλλη φορά στον Θανάση Ξυνίδη ότι με την νέα «πολιτική και προσωπική» φιλοσοφία του –δικηγόρος άλλωστε είναι πλέον και όχι δημοτικός σύμβουλος…- και με τον Τσέπελη μπορεί να έχει ταυτιστεί πλήρως και τον Φανουράκη επίσης μπορεί να… «ενθαρρύνει» ότι μπορεί να βάζει υπογραφές και να μοιράζει όπου θέλει λεφτά, ή να πλαστογραφεί και δεν… «τρέχει» τίποτα, όπως και την αντιπολίτευση φυσικά μπορεί -όποτε γουστάρει - να γελοιοποιεί κατά το δοκούν…!

  • -Αφελώς ωστόσο θα τον ρωτήσω..!
  • -Η πόλη της Ξάνθης τι του «φταίει»;

-Που η πρόσφατη  ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ απόφαση για τον γνωστό παιδότοπο που ο ίδιος στις εκλογές του 2014 χαρακτήριζε στο fb… «παράνομο».

Αλλάζει πλέον την ιστορία, διότι στην ουσία και ενώ ο Δήμος Ξάνθης κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοσίου για όλη εκείνη την περιοχή πρασίνου!

-Με την απόφασή του… ΧΑΡΙΖΕΙ ουσιαστικά στο ... Δημόσιο και ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου και για άλλα τα άλλα μαγαζιά; Προκαλώντας ήδη ΖΗΜΙΑ χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Ξάνθης;

  • *Ο σημερινός Θανάσης Ξυνίδης δηλαδή τα βλέπει πλέον όλα καλά; Είναι δηλαδή «ικανοποιημένος» με την σημερινή υφιστάμενη κατάσταση και δεν «ενοχλείται» για την πλήρη ταύτισή του με ποιόν;
  • Με τον… Τσέπελη;

*Δηλαδή ο Θανάσης Ξυνίδης αν εκλέγονταν Δήμαρχος Ξάνθης, ή αν εκλέγονταν ο Πούλιος στις εκλογές του 2010, θα ήταν ΥΠΕΡ του ο Δήμος για παράδειγμα να βάζει πρόστιμα στα ΜΑΓΙΑΖΙΑ για να τα… «σβήνει» (!) στη συνέχεια ως Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής ο… Φανουράκης;;;

Υλοποιώντας αυτό που έλεγε και ο πρώην αντιδημαρχος Ξάνθης Απόστολος Αγκόρτσας για το επί χρόνια συνεχές… «αλισβερίσι» με τους επιχειρηματίες και είχε καταγγείλει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης επί Λάκη Στυλιανίδη ο..... «δικός» σας Γιάννης Τσεγγελίδης;;;

(σ.σ. Ως δημοτικός σύμβουλος και τότε Νο 1 της παράταξης Πούλιου εννοώ κι όχι ως απλός δημοτικός σύμβουλος…)

*Κι επειδή στη ζωή οι ΡΗΞΕΙΣ μετράνε μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο, κάνω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μια λιτή και απλή δήλωση!!!

Ότι με αυτά πλέον που συμβαίνουν στη ΞΑΝΘΗ και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ να έχει καταστεί πλέον πανάκεια ζωής για τον Δήμο Ξάνθης με τον συνεχώς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑ Τσέπελη, ούτε η… Αντιεισαγγελέας Ξάνθης Νικολέτα Καραντόλα μπορεί πλέον να τους .. «σώσει» και το γράφω αυτό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!


*Και εννοώ και την ΨΕΥΔΗ βεβαίωση του Δήμαρχου Τσέπελη για το ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ και το ότι οδηγεί 24ώρες  ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του Δήμου ως… ιδιωτικό αλλά και την απόφαση Πλαγάκου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης που ευθέως καταλόγιζε ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες στον τότε Αντιδήμαρχο Τσέπελη  που έδινε… προφορικά (!) ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους...

-Ενώ δεν είχε το δικαίωμα ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών να δίνει… απευθείας αναθέσεις και μάλιστα χωρίς καν μελέτη ή σύμβαση από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης!!!

-Ή τα… ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ του εργολάβου κ.Στάμου που επιχειρεί σε βάρος του Δήμου Ξάνθης και των δημοτών να ... «πουλήσει» ένα υποθηκευμένο ακίνητο που παραμένει στα  ΑΖΗΤΗΤΗΤΑ εδώ και 20 χρόνια για να… γίνει δήθεν… σχολείο για τους ΡΟΜΑ!

Παρά την αντίθετη ΘΕΣΗ που εξέφραζαν και εκφράζουν ΥΠΕΞ και Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ!!!!




*Η ιστορία λοιπόν όχι μόνο με τα «πρόστιμα» στον γνωστό παιδότοπο που όλοι γνωρίζουμε για ποιο έμπαιναν (σ.σ. Δεν θα πάω εγώ φυλακή έλεγε ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης για τον γνωστό παιδότοπο...), επαναλαμβάνω και πάλι ότι,  στην ουσία «ανοίγει» και τους  ΑΣΚΟΥΣ του Αιόλου για τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που γίνονται στο Δήμο Ξάνθης και ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να ΚΑΛΥΨΟΥΝ , είτε  λόγω της "σύνδεσής τους" με τους Υπουργούς και άλλους Μηχανισμούς, είτε γιατί η ΑΠΛΗΣΤΙΑ τους πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο!!!

-Ούτε η… Καραντόλα λοιπόν, μπορεί να τους ΣΩΣΕΙ πλέον αξιότιμε Εισαγγελέα  Ξάνθης κ. Ξενοφώντα Κρίτσα!!!

(σ.σ. Υπενθυμίζω οτι το καλοκαίρι του 2020 και του 2021 ο συγκεκριμένος παιδότοπος με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ  του Δήμου Ξάνθης αλλά και των  Εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ χωρίς  άδεια!  Ενώ τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι του 2019, σβήστηκαν πριν λίγες μέρες από τους Φανουράκη, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου και Σταματιάδη!)



























 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου