Πως θα κάνεις τα λεπτά χείλη πιο σαρκώδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τα σαρκώδη χείλη είναι η νέα τάση στον χώρο της ομορφιάς. Μάλιστα, πολλές γυναίκες καταφεύγουν στη λύση των fillers. Ωστόσο, μπορείτε να χαρίσετε όγκο στα χείλη σας γρήγορα, άμεσα και ανώδυνα.
Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Προετοιμάστε τα σωστά

Απολεπίζοντας τα χείλη σας θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα τονώσετε την κυκλοφορία αίματος στην περιοχή. Ανακατέψτε απλώς λίγη ζάχαρη με μέλι και κανέλα σε σκόνη και τρίψτε με το μείγμα τα χείλη σας κάνοντας κυκλικές, απαλές κινήσεις.

Αμέσως θα νιώσετε τα χείλη σας πιο ζουμερά, αφού η κανέλα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί ως φυσικό διογκωτικό των χειλιών. Αφού ολοκληρώσετε την απολέπιση, ξεπλύνετε τα χείλη σας και απλώστε τους λίγο lip balm για να τα ενυδατώσετε.

Σχεδιάστε τα

Με ένα μολύβι χειλιών κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας, σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας ξεφεύγοντας ελάχιστα από το πραγματικό περίγραμμα των χειλιών σας. Ο στόχος είναι να μεγαλώσετε λίγο το φυσικό τους περίγραμμα, γι’ αυτό άλλλωστε απλώσατε νωρίτερα και το κονσίλερ.

Ωστόσο, αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να εξασφαλίσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Έξτρα προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο τόξο του άνω χείλους, αφού αν προσπαθήσετε να το μεγαλώσετε, θα δείχνει ψεύτικο.

Βάλτε κραγιόν και χαρίστε τους λάμψη

Χαρίστε λάμψη και όγκο στα χείλη σας μόνο με ένα προϊόν: το lip gloss σας. Επιλέξτε ένα προϊόν σε ροδακινί ή nude απόχρωση, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους σας και θαυμάστε τα ζουμερά χείλη σας στον καθρέφτη.

Πηγή: in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου