Θετικός στον κορονοϊό ο Bουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μετά το Ιφτάρ με Τούρκο Πρόξενο, DEB, Φανουράκη και Ζερενίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο γιατρός- βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη Σπύρος Τσιλιγγίρης, λίγες μόνο μέρες μετά το ΙΦΤΑΡ  του Φανουράκη, του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής, του Χουσείν Μπαλτατζή του Τουρκικού κόμματος DEB, του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν, του Γιάννη Ζερενίδη κλπ στην ταβέρνα το ΚΤΗΜΑ. 

Ο Βουλευτής της ΝΔ. που χαρακτηρίζεται "άφαντος" από τους ίδιους τους Νεοδημοκρράτες, παρουσίασε συμπτώματα, όπως πυρετό και πόνο στο λαιμό και υποβλήθηκε σε διαγωνιστικό τεστ το οποίο βρέθηκε θετικό.Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουν τεστ και οι συμμετέχοντες στο ΙΦΤΑΡ και κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.

  • "Ένας  ελαφρύς πυρετός και πόνος στο λαιμό με οδήγησαν στην πραγματοποίηση rapid test και αποδείχθηκε ότι συναντήθηκα και εγώ  με τον κορονοϊο.
  • Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά.
  • Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε όλοι υγιείς" έγραψε ο γιατρός βουλευτής στα social media.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που ο γιατρός βουλευτής της Ν.Δ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και για το λόγο αυτό θα απουσιάζει και από την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ξάνθη το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

  • Επίσης, δεν έγινε γνωστό αν νόσησε κάποιος άλλος απο τους συμμετέχοντες στο ίδιο ΙΦΤΑΡ  
  • Ευχόμαστε περαστικά στον Κυβερνητικό γιατρό βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου