Σας καλούμε στην εικοστή ένατη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Παρασκευή 6 Μαίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σας καλούμε στην εικοστή ένατη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Παρασκευή 6 Μαίου2022 από τις 12:30μμ έως και τις 19:30μμ στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου  ΑΕΚ Κυψέλης (πρώην δημοτικό σχολείο Κυψέλης του Δήμου Τοπείρου)

Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και όποιοι άλλοι το επιθυμούν αν τους βολεύει το συγκεκριμένο ωράριο και η τοποθεσία  από τους γύρω οικισμούς όπως της Εξοχής, του Δεκάρχου, του Αβάτου, της Μέλισσας και άλλων οικισμών του Δήμου Τοπείρου.

Τονίζουμε ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και έρχεται κάθε φορά το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές μας και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στα κοντινότερα Νοσοκομεία μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση με την υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενιού Νοσοκομείου "Γεώργιος Παπανικολάου.

Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας όπως προβλέπουν οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι δεν έχει καθόλου σημασία αφού μπορούμε και πρέπει να αιμοδοτήσουμε. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου