Ηλεκτρο-σοκ: Λογαριασμός 35.357 ευρώ για ένα μήνα για γραφείο 45τ.μ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένας δημοσιογράφος από τη Δράμα, ο Σπύρος Λάτσας, έπαθε «ηλεκτρο-σοκ» αντικρύζοντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος του γραφείου του.

«Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μου φάνηκε σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο, 19 ημέρες μετά την Πρωταπριλιά», δήλωσε στο σάιτ GRTimes ο Σπύρος Λάτσας, ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ και ψυχραιμία το «θέμα».

«Επικοινώνησα άμεσα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος μου εξήγησε ότι προφανώς πρόκειται περί λάθους, λόγω αναβάθμισης που γίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και από άλλους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να έχουν παραλάβει λογαριασμούς 40 και 50.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό ότι πρόκειται για λάθος. Δεν θα μπορούσα να φτάσω αυτό το ποσό ακόμη και να το ήθελα σε ένα γραφείο μόλις 40-45 τετραγωνικών», ανέφερε.

«Στην αρχή κοιτούσα κι εγώ μήπως μου έχει φύγει κανένας αριθμός παραπάνω, μήπως είναι 35 ευρώ και όχι 35.000, αλλά όταν διαπίστωσα ότι βλέπω σωστά, αντιλήφθηκα το λάθος και επικοινώνησα άμεσα. Στη συνέχεια προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα και είδα ότι είναι πεσμένη, κάτι που σημαίνει ότι τα περί αναβάθμισης είναι υπαρκτό γεγονός», επισήμανε κλείνοντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου