ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι-Άδικος αποκλεισμός με νέα ήττα (0-1) από τη Μαρσέιγ

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Όνειρο ήταν και πάει… Ο ΠΑΟΚ παρά την εξαιρετική του εμφάνιση και τη σωρεία ευκαιριών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μαρσέιγ, γνώρισε δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 στη Θεσσαλονίκη και έμεινε εκτός ημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

Η Τούμπα ήταν κατάμεστη, ο κόσμος έδωσε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ώθηση προς τους παίκτες του Λουτσέσκου, όμως, οι Γάλλοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στα σημεία και κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη-πρόκριση από τη Θεσσαλονίκη.

Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας του Λουτσέσκου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως, στάθηκε άτυχη εν αντιθέσει με την αποτελεσματικότατη Μαρσέιγ και δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος στο ματς και με την «αύρα» της γεμάτης Τούμπας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Μαρσέιγ, δημιουργώντας δύο πολύ καλές στιγμές με τους Άκπομ (10’) και Κρέσπο (11’).

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα η Μαρσέιγ κατάφερε σταδιακά να ισορροπήσει και στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 34′.

Μετά από λάθος του Κρέσπο ο Μπακαμπού έδωσε στον Γκεντουζί, αυτός στον Παγέτ και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε ευκαιρίες όμως στάθηκε άτυχος. Στο 44’ Ίνγκασον και Άκπομ διαδοχικά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μανταντά.

Στο 59’ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όμως ο Ίνγκασον έδιωξε προ του Μπακαμπού, ενώ έξι λεπτά αργότερα ακολούθησαν διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ για ανατροπή του Μιτρίτσα εντός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο 20λεπτο και σε αρκετές περιπτώσεις άγγιξε το γκολ.

Στο 70′ ο Ζίβκοβιτς εξαπέλυσε δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε ο Μανταντά, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς για τον Δικέφαλο σημειώθηκε στο 82′.

Ο Τσόλακ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος στην άμυνα της Μαρσέιγ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των Μαρσεγέζων, όμως η μπάλα μετά από το πλασέ του Κροάτη έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανταντά.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όμως ο γκολκίπερ των Γάλλων φώναξε «παρών» σε σουτ των Μιτρίτσα και Αουγκούστο.

To τελικό σφύριγμα βρήκε τους Γάλλους να πανηγυρίζουν τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επιφυλάσσει ένα ζεστό χειροκρότημα στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης τόσο της εμφάνισης στο ματς αλλά και της γενικότερης φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου