Βέροια – Ξάνθη 0-0 – Καλύτερη η Ξάνθη, αλλά είχε….Αλι- Μπαμπά! Μπιλ διώξτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Βέροια κόλλησε στο άγονο «μηδέν» απέναντι στην ιδιαίτερα μαχητική και πολύ καλύτερη Ξάνθη –και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο- αλλά η ισοπαλία ουδόλως επηρέασε τη βαθμολογική της απόσταση από τη δεύτερη ομάδα του ομίλου.

Το ίδιο αποτέλεσμα έφερε και η ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και καλώς εχόντων των πραγμάτων η επιστροφή από την Ηγουμενίτσα στις 27 του μήνα μπορεί να γίνει μέσα σε πανηγυρισμούς.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο βροχερό απόγευμα της Κυριακής η Βέροια απέναντι στην Ξάνθη σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο κατά το οποίο στα τελεταία 8 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 37’ ο ΑλιΜπαμπά χτύπησε εκτός φάσης τον Πενταυράκη.

Μια ενέργεια εντελώς παράταιρη με το κλίμα του παιχνιδιού που ήταν μεν δυνατό, σε καμιά περίπτωση όμως αντιαθλητικό. Αλήθεια, γιατί αποβλήθηκες κύριε ΑλίΜπαμπά από το ματς χωρίς… λόγο; Ή με…λόγο;!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο πήρε κλίση προς την περιοχή της Ξανθης η οποία με 10 παίκτες πλέον πήγε στα «ταμπούρια» σε έναν ποδοσφαιρικό «κλεφτοπόλεμο» με τη μπάλα και το χρονόμετρο.

Η Βέροια πέρα από το αμυντικό «πούλμαν» των φιλοξενουμένων είχε να αντιμετωπίσει και μια απίστευτη «γκίνια»….

Το εύκολο γκολ προηγούμενων αγώνων άλλαξε στο να μην μπαίνει η μπάλα με τίποτα στο «πλεκτό»….

Έτσι ύστερα από ένα μονότερμα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι ούτε που θυμούνται πώς φορές αναφώνησαν το γνωστό «αχ!» κάθε φορά που η μπάλα σταματούσε σε σώματα αμυνομένων ή έγευγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Το τελικό 0-0 πάντως δεν επηρέασε καθόλου την βαθμολογική κατάσταση και η Βέροια έχει να παίξει δύο αγώνες, με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και την Καβάλα στη Δημοτικό Στάδιο, έχοντας μια διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κατοίκος (Αθήνας) και βοηθοί οι Στεφανής (Καρδίτσας) και Σάββας (Σερρών)

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (46’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου, Μούργος (84’ Κουατέγκ), Κάτσε (65’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (65’ Καπνίδης), Πόζογλου (46’ Φοφανά), Πασάς.

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος (80’ Δημητριάδης), Τσέλιος (80’ Δόρης), Αλή Μπαμπά, Γκόμεζ, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90+ Μπάτζιος), Τσιλιγγίρης (57’ Γκάουριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου